Måndag 30/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Äntligen vågar du ta tag i ett problem som varit irriterande, men för delikat för att röra tidigare. Nu vet du hur du ska kunna tackla den situationen på ett finkänsligt sätt.

 

Oxen 21/4-21/5

Unna dig att vara lite bortskämd idag. Det är inget fel at få som man vill ibland, bara du inte gnuggar det i ansiktet på din motståndare. Visa att du är en bra vinnare.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir ganska lättsam. Du njuter av att hinna med det du ska utan att stressa. Lite skvaller hjälper dig att få klarhet i något du grubblat över, men inte riktigt förstått.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du hinner inte det du planerat, men det är för att du får ta dig an en del nya problem som dyker upp. Gräm dig inte över vad du missat utan gläd över det du hunnit med istället.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Idag finns det risk att en kollega för vidare något som du anförtror henne/honom i hemlighet. Det kan bli ganska pinsamt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du motiveras av pengar just nu. Om det inte finns en ekonomisk morot så är du inte intresserad. Normalt sett är du inte alls särskilt fixerad vid din lön, men nu sparar du till något speciellt.

 

Vågen 24/9-23/10

Det blir en ganska jobbig dag för dig eftersom du ligger så mycket efter. Du måste jobba hårt och kommer förmodligen inte hem i tid. Se det från den ljusa sidan, imorgon blir det bättre.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under måndagen får du för dig att du ska testa ett nytt sätt att ta dig an problem på jobbet. Det blir en intressant och lärorik erfarenhet som slutar på ett helt annat sätt än du tänkt dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag visar du prov både på snabb reaktionsförmåga och på intelligens. Dina arbetskamrater är imponerade av ditt handlande. Själv tycker du inte att du gjort något särskilt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Innan du lovar något idag ska du kolla om du verkligen har tid att uppfylla det här löftet. Ibland dras du med av dina kollegors entusiasm och säger ja av bara farten.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Måndagen blir lång och seg. Du har svårt att känna någon riktig entusiasm, men du anstränger dig för att vara positiv och döljer vad du egentligen känner.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Med den drivande Mars i ditt tecken hinner du med mer än du brukar och det gör att du kan hjälpa en kollega som sitter i klistret. Det här blir en bra gentjänst att kräva tillbaka vid ett senare tillfälle.

 

 

 

Annons