Tisdag 31/3

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en händelserik dag för din del så det gäller att du inte tappar fokus. En personlig fråga kan missuppfattas av din kollega så se upp med hur du formulerar dig.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir lugn och skön. Du hinner med precis lagom utan att stressa. En vän kommer med ett roligt förslag till kvällen, du hänger gärna med om du har tid.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag visar du prov både på målmedvetenhet och på spontanitet. Din chef blir glad, men förvånad över ditt agerande. Det är en ny sida hos dig som han inte sett tidigare.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag vågar du mer än vanligt och du är stolt över dig själv. Normalt kör du på säkra kort, men just idag påverkas du av Mars som ger dig äventyrslust och en hel del mod.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du är lite blyg kring främmande människor och det försöker du dölja med att vara stöddig. Tyvärr uppfattas du lätt som snokig när du spelar någon du inte är. Var naturlig, det vinner du på.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det är inget fel på att hålla sig i bakgrunden ibland Det kan till och med vara till din fördel idag. Du behöver information och det bästa sättet att få den är genom att iaktta och lyssna.

 

Vågen 24/9-23/10

Till viss del har du rätt när du anklagar din kollega för att ha gjort fel. Din kollega tar inte kritiken särskilt bra så du kan räkna med att få igen den så fort ett tillfälle öppnar sig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du bråttom och då slarvar du. Rutiner som borde sitta i ryggmärggen försvinner och det bidrar till en hel del fel som du måste rätta till så fort som möjligt.

 

Skytten 23/11-21/12

Tisdagen blir riktigt jobbig. Du är alldeles för trött för att tänka, och därför gör du grundläggande fel. Kaffe eller The kan bli din livplanka idag. Se till att komma i säng i tid ikväll.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Om du frågar din kollega om hans/hennes åsikt så får du acceptera att du får den. Det kanske inte är vad du vill höra, men det är sanningen så som din kollega ser det.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag har du en del uppgifter som du måste avslut innan du går hem. Försök inte att tänka på hur lång tid det tar utan jobba systematiskt så går det mycket lättare.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Tisdagen blir dag då du får möjlighet att starta upp ett nytt projekt tillsammans med en person som du tycker mycket om. Dagen blir lång, men minnesvärd.

 

 

Annons