Onsdag 1/4 (första April)

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av FeliciaStålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under onsdagen blir du intresserad av en person som du har arbetat med en tid med som du inte har lärt känna närmare. Det uppstår en attraktion mellan er, men du låtsas inte om den.

 

Oxen 21/4-21/5

Du vet hur du ska förvirra och charma när du vill. En uppriktighet blandad med lite humor brukar få de flesta av dina kollegor att uppskatta dig. Du har en naturlig talang för ditt arbete.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu behöver du all uppmuntran du kan få. Det känns som om du har gått in i väggen och inte kommer vidare. En vän försöker stötta dig och du uppskattar hennes/hans omtanke.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen handlar om att våga visa känslor. En kollega gör dig upprörd och du måste visa hur ledsen du blir annars kommer din arbetskamrat aldrig förstå vad det är som sårar dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Men Venus i gynnsam position har du väldigt lätt för att sluta nya kontakter. Arbetet flyter på utan besvär och du känner att du äntligen börjar få kontroll över din vardag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du väldigt svårt att säga ifrån. Du vill så mycket och med att vilja prestera kommer långa arbetsdagar och hårda pass. Tänk på att lyssna på din kropp.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag ifrågasätter du i stort sätt allt. Det är Pluto som gör dig så opportun. Du vill inte veta av att någon försöker bestämma över dig, då blir du rasande. Se upp för konflikt på jobbet.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ifrågasätter du inte de direktiv du får när du vet att de är felaktiga kan du råka ut för en massa extra arbete i onödan. Du måste visa att du faktiskt i tolererar vad som helst.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag känner du dig arg och förvirrad. En person som står dig nära sviker ett förtroende och det sårar dig. Egentligen är det ingen stor sak hon skvallrar om, det är att hon gör det som retar dig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir ganska turbulent. Du har många projekt på gång och det gäller att du avslutar dom ett i taget om det inte ska bli totalt kaos idag. Din förmåga att bolla med många bollar samtidigt är nedsatt.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu har du lite svårt att skilja på rätt och fel när det gäller finkänsliga saker. Du brukar vara lyhörd mot andra men nu när du påverkas av Uranus så försvinner den förmågan temporärt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du vill visa att du är en person att räkna med. Det gör du genom att framhäva dina talanger. Tänk på att vissa kollegor uppfattar din reklam för dig själv som skryt.

 

 

Annons