Torsdag 2/4

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig lite stressad på jobbet idag du har mycket att göra och hinner inte med så som du skulle vilja. En person som du litar på kommer med bra förslag. Lyssna på henne/honom.

 

Oxen 21/4-21/5

Om du inte hinner det du ska måste du fråga om hjälp. Dina chefer är inte tankeläsare, och de har dålig insikt i hur mycket arbete du har. Du måste meddela dig med dom.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag tvingas du ta itu med ett ganska jobbigt problem. En kollega agerar väldigt falskt och det blir du som tvingas konfrontera den här personen. Det blir en obehaglig och oundviklig uppgift.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag får du ett förslag från en kollega som du bör tänka över. Du har för mycket att vinna på hennes ide för att nonchalera den. Lägg allt gammalt gnabb åt sidan för tillfället.

 

Lejonet 23/7-23/8

Nu får du mer Solenergi än tidigare och det märks på ditt humör. Du böjar tina upp lite smått och du tycker att livet känns trevligare. En vän som du inte sett på länge hör plötsligt av sig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är sen med någon form av pappersarbete och nu gäller det att du har disciplin att sitta ned och avsluta det här. Ibland blir du för ivrig och då slarvar du med detaljerna.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu har du mycket att göra på jobbet och det märks på ditt humör. När du blir stressad blir du sur. Du avskyr att känna att du inte har kontroll över din vardag.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Våga visa att du kan bestämma dig. Just nu velar du in i det sista och det ställer till problem för dig på jobbet. Du måste vara mer säker på dig själv. Visa vad du går för.

 

Skytten 23/11-21/12

En person som du inte sett eller hört av på länge dyker plötsligt upp i ditt liv på ett dramatiskt sätt. Det gäller att du håller tand för tunga och inte bara börja skälla ut den här personen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen börjar bra och du har en massa fina uppslag. Även om du stöter på problem under eftermiddagen så är du ovanligt effektiv. Var stolt över dig själv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu tvekar du inför ett val som du måste göra. Bakgrunden är att du stått i en liknande situation tidigare och då ångrade du ditt val efteråt. Låt inte gamla misstag hindra dig från att gå vidare.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir bra på ett stillsamt vis. Det händer inte så mycket och det är du tacksam för. Du behöver den här pausen i ditt liv för att orka med resten av veckan.

 

 

Annons