Fredag 3/4

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir en seg historia, du har massor att göra på jobbet men du är inte riktigt iform. Kanske borde du stanna hemma och vila upp dig ordentligt istället för att pressa dig själv så hårt.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag har du en del roliga projekt framför dig som du verkligen vill hugga tänderna i. Du trivs bäst när du kan vara kreativ och det har du möjlighet att vara idag.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En vän kommer med ett förslag som du bör lyssna på eftersom det kan betyda pengar för dig. Tänk dig för innan du tackar ja eller nej, det handlar om pengar men också om mycket jobb.

 

Kräftan 22/6-22/7

Visa att du kan vara självständig. Du behöver inte rådfråga din chef om varje detalj. Det är bättre att du fattar dina egna beslut istället. Ditt sunda förnuft vägleder dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du ett uselt humör och det beror bland annat på Mars position. Din aggressiva sida förstärks och risken finns att din irritation går ut över en oskyldig kollega.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Fredagen blir riktigt rolig. Du tar det mesta med en klackspark och det gör att de tyngsta uppgifterna går som en dans. Du älskar när du hinner med utan att anstränga dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu vågar du inte säga ifrån. Månen påverkar ditt sätt att se på dig själv till det sämre. Peppa ditt självförtroende och försök utmana din vilja på lagom svåra uppgifter.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Fredagen blir riktigt bra. Du hinner med och kan gå hem i tid, något du inte gjort på länge. Din familj uppskattar att få se så mycket av dig som dom får idag.

 

Skytten 23/11-21/12

Du vågar mer än du visar. Ditt självförtroende är starkare än vanligt och det gör att du tar fler risker än annars. En kollega uppskattar ditt nya, lite stöddiga jag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Bli inte förvånad om du får en komplimang från ett oväntat håll idag. Det finns någon som verkligen uppskattar det du gör, och som gärna skulle vilja se ännu mer av dig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det ser ut som du får en personlig utmaning idag och det är frågan om du klarar av den. Du måste visa dig stark mentalt för att fixa den här uppgiften. Kanske bör du vänta till nästa vecka istället.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Det ligger någon form av resa i ditt horoskop idag. Det kan vara en kortare tripp över dagen eller så ska du ut och resa lite längre. Tänk på att dubbelkolla din packning.

 

 

Annons