Lördag 4/4

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir en intensiv dag för alla Vädurar. Det verkar som du är inbokad från morgon till kväll. Du har inte tid att vila fast du borde det eftersom du inte mår riktigt bra.

 

Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir lite seg i starten, men du kommer igång efter ett tag och får upp tempot. För dig handlar det mer om rutin än om verklig entusiasm. Du känner dig lite avtrubbad.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En personlig kommentar gör dig riktigt arg idag. Du skulle uppskatta om den här personen höll sina goda råd för sig själv, särskilt som du inte bett om att få dom.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag trotsar du en vän genom att göra något som han/hon avrått dig ifrån. Hur resultatet blir beror på hur stark du är mentalt. Det kommer att sluta som en viljornas kamp.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har inget att göra och då blir du rastlös. Du känner ett ständigt behov av att utvecklas och det gör att du inte kan slappna av och ta det lugnt ens på helgen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det ligger en konflikt i ditt horoskop idag. Du har något otalt med din partner eller en nära vän. Horoskopet indikerar upprörda känslor och en hel del hårda ord.

 

Vågen 24/9-23/10

Du har svårt att bara vara när du vet att det finns massor av saker som du skulle kunna göra. För dig är det viktigt att du får tiden att avsluta de projekt som du påbörjat.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen tycks handla om någon form av ideellt uppdrag. Det kan vara att du hjälper en vän eller så hjälper du kanske till i en förening av något slag.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du chansen att varva ned ordentligt. Låt dig inte lockas med på en massa aktiviteter av dina vänner utan unna dig att stanna hemma och ta det lugnt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu planerar du att förändra ditt boende. Det kan vara en flytt, eller bara lite renovering hemma. Lördagen handlar om att fixa detaljerna till det här projektet.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det ser ut som du umgås med släkt eller vänner idag. Du är upptagen en stor del av dagen, men kvällen blir lite lugnare. Då får du chansen att slappa framför TV.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu är du för upptagen för att hinna med dina närmaste vänner och det är något som du kommer att få igen. Dina kompisar gillar inte att bli bortglömda.

 

 

Annons