Söndag 5/4

18 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir lagom rofylld. Äntligen har du chansen att bara ta det lugnt utan dåligt samvete. Risken finns att det du har i kroppen bryter ut under dagen.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir lagom aktiv. Du hinner med några måsten samtidigt som det finns tid över att bara umgås under avslappnade former. En idealisk dag för dig med andra ord.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen känns väldigt väderstyrd för din del. Det verkar som du har bokat in aktiviteter som har med vädret att göra. Om det snöar eller regnar får du helt enkelt stanna hemma.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du måste lita på ditt eget omdöme. Om din intuition säger något om en person så ska du lyssna på den. Du har förmodligen rätt, även om du inte kan sätt fingret på vad det är som är fel.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir härligt slö och slapp. Du varken orkar eller känner för at göra någon nytta idag. Har du familj så umgås du med stor sannolikhet med dem. Du gillar att vara social.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag hinner du med en massa olika projekt. Du har haft en förmåga att starta upp saker under våren, men inte avslutat dom. Idag blir det en riktig avsluta alla påbörjade projekt dag.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu känner du att du vill ha närhet. Ditt behov av ömhet är stort och det finns en risk att du söker dig bort från din partner om han/hon inte kan tillfredställa dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu har du en hel del jobbiga indikationer i ditt tecken. Det verkar som du har en inre konflikt. Tyvärr så har du svårt att öppna dig för din partner och det gör att du behåller din oro för dig själv.

 

Skytten 23/11-21/12

Tag inga ekonomiska risker idag. Du kan förlora mer än du har råd med. Så fort något handlar om pengar, investeringar eller lån bör du dra dig ur och avvakta istället.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har en naturlig talang för att muntra upp dina vänner. Din omtänksamhet och ditt verkliga intresse i dina vänner problem gör dig till en populär kompis, det kommer du att märka idag.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu har du inget till övers för personer som ställer sig in. Du uppskattar verkliga vänner, men avskyr inställsamma bekanta. Det handlar mest om att du vill veta vem du kan lita på.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Det ser ut som du har en trevlig aktivitet för dig idag. Antingen är du hembjuden till en kompis eller så blir det en promenad på stan. Horoskopet indikerar en del utomhus aktiviteter.

 

 

Annons