Blogga om sig själv

31 mar, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Årshoroskopet hittar du under astrolänken på första sidan. Klicka på astro så kommer både dag, månad och årshoroskopet upp. 🙂

När det gäller att beskriva lite mer om mig själv, vad ska jag säga. Jag halkade in på astrologi av en slump för många år sedan. Det var en dåvarande kollega (Skorpion) till mig som släpade med mig på en massa kurser och föreläsningar. Hon höll även på med traot (kortläsning), och även om jag tycker det är intressant så känns det mer flummigt än astrologi. 

 Som sagt Jag är Oxe, med ascendenten i Kräftan, född i Grisens tecken (guldgris till och med om jag inte minns fel) så nu kan alla räkna ut hur gammal jag är 🙁 Mitt födelsehoroskop stämde bättre på mig som yngre än det gör idag. Däremot det progressiva horoskopet stämmer väldigt väl in på den person jag har blivit.

Humörssvängningarna från Kräftan har blivit lite bättre med åren, men många av de positiva dragen i horoskopet finns kvar. Det är väl så att att man främst bearbetar sin dåliga sidor så de är dom som förändras mest i förhållande till födelsehoroskopet.

Annons

Jag har en lite flicka på fem år och hon är väldigt lik mig som jag var som barn även om vi har få gemensamma drag astrologiskt sett. Hon är Stenbock (jord) så där finns en del gemensamma drag, men sedan är hon Get enligt den kinesiska astrologin vilket är bra eftersom det gör henne lite mer kreativ och spontan. Hennes födelsehoroskop stämmer väl överens med hennes personlighet vilket inte är så konstigt med tanke på hur ung hon är.

I numerologi är jag 2 eller skl 1+1 (11) vilket tydligen ska betyda något alldeles särskilt. Jag har också fuskat lite i att läsa händer (något som varmt rekommenderas). Även där förändras linjerna under en livstid. Ta ett handavtryck nu och jämför med ett om tio år så ska du får se.

Jag jobbar inte bara med astrologi, jag är även kallskänka (undra vart det kom ifrån 🙂 Jag älskar mat, natur, mode och allt som är lyxigt. Camping i all ära, men det är inget för mig. Jag njuter hellre av naturen under dagsutflykter tillsammans med god mat och trevligt sällskap.

Hoppas du fått lite mer klarhet i vem jag är.

🙂

Felicia

Annons