Måndag 6/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen får du möjlighet att rätta till ett gammalt misstag. Du tycker att det är skönt att det här problemet äntligen är ur världen, det har irriterat dig mycket.

 

Oxen 21/4-21/5

En person som du inte har träffat, men har haft kontakt med via telefon och mail dyker plötsligt upp. Du blir både förskräckt och glad eftersom du vet att det här umgänget innebär komplikationer.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du har möjlighet att välja bör du lyssna till din logiska sida snarare än till ditt hjärta. Risken är annars stor att du gör ett val som känns rätt för stunden, men som är fel i långa loppet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Visa att du kan vara förnuftig. Du är mycket känslosam just nu tack vare Månens position, men du borde kunna dämpa dina värsta humör svängningar.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag kommer du att vara tvungen att vara ärlig mot en kollega trots att det tar emot. Du har haft problem med att ni inte samarbetar bra och nu är det på tiden att du gör något åt situationen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen hinner du med mycket som du inte brukar prioritera när du har mer bråttom. Det blir en givande dag och du känner dig nöjd med dig själv när kvällen kommer.

 

Vågen 24/9-23/10

Under måndagen är du mer stressad än vanligt. Du har massor att göra på jobbet och alldeles för lite tid för att du ska kunna ta det lugnt. Glöm inte att ta dina raster, du behöver en paus för att andas ut.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är du väldigt opålitlig. Du har en dålig influens över ditt tecken som gör att du inte riktigt kan kontrollera din vassa tunga eller ditt humör. Prova med knepet att räkan till tio innan du öppnar munnen.

 

Skytten 23/11-21/12

Ekonomin bekymrar dig. Det ligger en hel del utgifter framöver och du är inte säker på hur du ska få råd med dom. Försök att hitta alternativ som inte kostar så mycket.

 

Stenbocken 22/12-20/1

De närmaste dagarna finns det chans till extra arbete om du skulle vilja. Det är mycket att göra innan påsken och du passar gärna på att tjäna lite extra pengar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Visa att du kan vara både följsam och beslutsam. Du har en förmåga att blir grinig när du inte får som du vill och det retar upp alla i din närvaro. Just nu är du väldigt stressad.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under måndagen passar du på at lägga upp planerna för veckan. Du vet att tiden är begränsad så det är viktigt att du jobbar på ordentligt för at hinna med allt innan helgen.

 

Annons