Tisdag 7/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du få en nyhet som både gläder dig och skrämmer dig på samma gång. Du vet att du kommer får mer ansvar och mycket mer att göra framöver, frågan är om din partner uppskattar din nyhet.

 

Oxen 21/4-21/5

 Dagen blir rätt så stressig. Du har fullt upp och kommer inte att hinna med så mycket som du skulle vilja de här dagarna. En vän får en glad nyhet som han passar på att förmedla till dig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du känner dig rätt så pressad idag. Tempot på jobbet är högt, och du verkar ha problem att sova ordentligt. Var noggrann, annars gör du misstag som innebär ännu mer arbete.

 

Kräftan 22/6-22/7

Tänk ekonomiskt idag. Du funderar på att göra ett större inköp till hemmet och då är det viktigt att du tittar runt lite och jämför priserna. Var försiktig med att handla på impuls.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir ganska intensiv. Det är mer att göra än du tänkt dig och du har svårt att hinna med. Tyvärr får du ingen hjälp fast du ber om den. Du känner dig sviken av dina chefer.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du svårt att få någon att lyssna på dig. Trots att du har en förnuftig plan så vägrar folk att ta till sig det logiska i ditt resonemang. Du måste vara mer övertygande.

 

Vågen 24/9-23/10

En vän som du inte har så god kontakt med kommer plötsligt med ett förslag rörande helgen. Du blir både glad och överraskad. Det var länge sedan ni umgicks på tu man hand.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ett brev eller mail gör dig förvirrad. Du inser plötsligt att du inte har så bra koll som du tror att du har. Nu gäller det att du räddar den här situationen innan den glider dig ur händerna.

 

Skytten 23/11-21/12

Ditt goda humör sprider solsken hela dagen. Du lyckas till och med att få dem mest stressade av dina kollegor att dra på munnen åt dina skämt. Det här är en talang som du bör uppskatta.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir både roliga, spännande och lite sorglig. Det verkar som det finns någon form av avsked i ditt liv. Det kan vara att du nyter arbetsplats, att du ska resa bort ett tag eller något liknande.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Veckan blir intensiv för din del, men det är du inställd på redan från början så det blir kanske inte så jobbigt som det skulle kunna bli. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

En ställer en ganska obekväm fråga till dig och det gäller att du är mycket försiktig med ditt svar. Den här frågan betyder mer än du tror så försök inte skoja bort den.

 

 

 

 

 

Annons