Onsdag 7/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir ganska rolig. Du har visslingen fullt upp, men du hinner ändå med en hel del skratt och prat. Just nu är du väldigt populär på jobbet och det trivs du med.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du känner dig ovanligt trött. Det har varit en intensiv vecka och du vet att det kommer att bli ännu mer att göra framöver. Har du en partner bör ni ta en lugn hemmakväll tillsammans.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har en hel del att tänka på, men ingen att bolla idéer med. Du vet att de flesta av din idéer kommer att skrämma din partner och dina vänner, därför väljer du att vara tyst istället.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen får du en hel del att ta ställning till. Frågor väcks som du inte funderat på tidigare och det blir plötsligt jobbigt att tänka på framtiden.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ekonomin ställer till trassel för dig. Du vet att de flesta i din familj blir glada över ett påskkort eller bara en liten telefonhälsning, men du vill göra något mer för dina närmaste.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du chansen att göra någon riktigt glad. Du har haft så mycket att tänka på den senaste tiden att du glömt bort någon som står dig nära. Du utnyttjar din charm för att få igenom din vilja.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu är du på riktigt uselt humör. Du har för mycket att tänka på och det gör dig sur och grinig. Försök att de påsken som ett trevligt avbrott i vardagen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir lite för intensiv för din smak. Du har för mycket att öra, men för lite tid för att du ska hinna med att göra det så bra som möjligt. Nu gäller det att prioritera.

 

Skytten 23/11-21/12

En vän har svårt att acceptera det val som du gjort. Han/hon anser att du inte har tänkt efter ordentligt och det kommer han/hon att älta under lång tid framöver. Det är bara att gilla läget.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du svårt att motivera din osäkerhet. Du känner dig oviss på det mesta och det skiner igenom i nästan allt du gör. Försök peppa dig själv, du är jättebra.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu har du ingen lust att jobba. Du irriterar dig på en kollega som inte vill lyssna på dig. Ibland har du svårt att övertala dina kollegor eftersom du tycker att det du säger är så självklart.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du känner dig på ovanligt gott humör idag. Du har en massa idéer som du vill förverkliga och din kreativitet är på topp. Det enda du bör se upp med är avundsjuka kollegor.

 

 

 

 

Annons