Torsdag 9/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen blir toppen på veckan. Du har en jätte intensiv dag och är helt utmattad när du kommer hem på kvällen. Du måste försök vila upp di inför helgen.

 

Oxen 21/4-21/5

 Dagen blir intensiv, men rolig. Du har så mycket att tänka på att du inte tänker på att timmarna flyger iväg. På kvällen är du rätt matt, men fortfarande på gott humör.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det ser ut som det blir en del påskpyssel under dagen eller kvällen. Du är egentligen emot allt för mycket traditioner, men lite påskmys vill du ha och det ordnar du i sista minuten.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir ganska lugn. Du ligger bra till och kan förmodligen smita hem tidigare. Är du ledig under påsken så har du en lång skön helg att se fram emot.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir trevlig. Du hinner med en hel del hemma och det tycker du är bra. Du har en massa roliga aktiviteter inplanerade de närmaste dagarna, och då vill du slippa tänka på städning.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det blir en ovanlig dag på två sätt. Dels blir du positivt överraskad av en kollega som du nästan gett upp hoppet om och dels så får du ett mycket varm mottagande när du kommer hem.

 

Vågen 24/9-23/10

Du vet att du måste fundera på ett förslag som du har fått från en vän, men du är väldigt frestad att tacka ja på en gång. Det här är något du velat göra länge.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du mår inte så bra fysiskt. Det verkar som sena kvällar och långa arbetsdagar äntligen tar ut sin rätt. Stanna hemma om du är dålig, annars blir du liggande hela påsken.

 

Skytten 23/11-21/12

Du planerar en påsk överraskning för en vän, men du är lite osäker på hur han/hon kommer att reagera. Det du planerar är ganska intimt och kräver att ni känner varandra väl.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Mycket sker i ditt horoskop just nu och det kan bidra till känslomässig förvirring för din del. Du måste försök att bena ut dina känslor innan du trasslar in dig ännu mer.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att hinna med det du lovat och det gör både dig och din partner besviken. Du får skjuta upp ditt löfte till en mer passande dag då du kan ägna dig helt år din käresta.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir bra, du har pysslat lite hemma och du känner dig på ovanligt gott humör. Det är Venus som hedrar dig med en positiv influens. Njut så länge den varar.

 

 

 

 

Annons