Fredag 10/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir ovanligt lugn. Du känner dig lite uttråkad och rastlös. En vän kommer med ett förslag som piggar upp dig tillfälligt. Kvällen ser ut att handla om att planera framtiden.

 

Oxen 21/4-21/5

Just nu är du rätt så fullbokad. Även om dagen blir lugn så blir kvällen livligare. Du besöker eller får besök av vänner. En oväntad diskussion förändrar din inställning till en viss person.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen ser trevlig och lagom aktiv ut. Du har en del saker inbokade, men inget allt för ansträngande. Kvällen blir överraskande på mer än ett sätt, var beredd på det oväntade.

 

Kräftan 22/6-22/7

En diskussion kan leda till konflikt idag. Du har ovanligt kort stubin på grund av en dålig influens över ditt tecken och det gör att du lätt blir arg för minsta lilla.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du svårt att kommunicera med din partner. Det verkar som ni ofta pratar förbi varandra snarare än med varandra. Kanske skulle ni unna er att resa bort tillsammans.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag får du chansen att testa en av dina teorier i praktiken. Hur det går beror på hur väl förberedd du är. Om du inte slarvar med detaljerna kan du få en positiv överraskning.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag ska du säga vad du rycker och tänker utan att tveka. Om du står upp för din åsikt kommer du imponera på någon som du gärna vill göra ett gott intryck på.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen och kvällen handlar om att inte ta för stor plats. Oftast är det du som står i centrum, men nu vill du låta en annan person få glänsa i ditt ställe. Det blir en utmaning att stå tillbaka.

 

Skytten 23/11-21/12

Ekonomin bekymrar dig mycket. Du har svårt att låta bli att impulshandla. Hela ditt liv styrs av spontana infall, och det gör det extra knepigt att stätta begränsningar på ekonomin.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du tvekar när en vän kommer med ett förslag. Det är inte det att du inte vill följa med, du vet helt enkelt inte om då har råd. Var ärlig och säg som det är, din vän kommer att förstå dig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Fredagen blir lat och trevlig. För första gången på länge kan du unna dig en riktig sovmorgon utan att bli väckt för tidigt. Kvällen ser social ut, du umgås med nära vänner.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag ska du inte chansa på spel, då förlorar du pengar. Även om det är frestande ska du avstå från både lotter och vadslagningar. En släkting hör av sig för han/hon är lite oroad för din skull.

 

 

 

 

Annons