Lördag 11/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Påskafton blir trevlig och social. Du träffar din närmaste under avslappnade former. Kvällen blir lugn och du får chansen att komma i säng i tid för en gångs skull.

 

Oxen 21/4-21/5

 Dagen blir riktigt trevlig. Du umgås med släkt och vänner. Se upp för allt godis, det finns en risk för magknip om det blir för mycket av det goda. Påsk i all ära, men du orkar inte hur mycket som helst.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du verkar ägna dig åt någon form av motion idag. Kanske blir det ett träningspass på gymmet eller en promenad i skogen med några vänner.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har lätt för at hamna i konflikt. Med Jupiter i den positionen så ger du svar på tal när du borde lyssna och känna in. Du har svårt att acceptera dina närmaste vänners beslut i en viss fråga.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag har du massor att göra. Det verkar som du ordnat en middag eller ska bort på kalas. Mycket mat och trevligt umgänge kantar den här dagen. En vän kommer med en överraskande nyhet.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det ligger ett stråk av vemod över ditt horoskop just nu. Det verkar som du har svårt att acceptera din väns beslut om att gå vidare. Du vill att allt ska vara som förut.

 

Vågen 24/9-23/10

Lördagen blir stillsam, men trevlig. Du umgås med din närmaste familj och det blir precis lagom för din del. Just nu orkar du inte engagera dig i allt för krävande social umgängen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du vill överraska en speciell person, men du vet inte hur du ska gå till väga. Fundera över vad den här personen gillar och utgå ifrån det när du gör ditt val. Fantasin är den enda som begränsar dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Du utgår ifrån att din vän har fel och det gör att du blir arg när han/hon försöker övertyga dig om motsatsen. Ibland måste du helt enkelt lära dig att lita på din närmaste omgivning.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Månen gör dig ovanligt intuitiv och det finns en risk att du uppfattar en missämja i familjen som skulle ha gått dig förbi under vanliga omständigheter. Nu är det upp till dig att förändra situationen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du tar en sak i taget idag. Istället för att stressa upp dig över det vanliga familjegnabbet så gläds du åt att alla är samlade igen. Du gillar att umgås med familjen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en vän som ber dig om en tjänst. Egentligen är det inget du har lust att göra, men ditt dåliga samvete tvingar dig att tacka ja i vilket fall som helst.

 

 

 

 

Annons