Söndag 12/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir ganska livad. Du umgås med familjen och det verkar som ni har svårt att komma överrens i en specifik fråga. Någon måste backa och det kan lika gärna vara du.

 

Oxen 21/4-21/5

Var inte rädd för att göra bort dig eller verka dum idag. Du har en briljant idé och den bör du ventilera med din vän. Tänk på att det kan ta ett tag innan han/hon förstår hur genialisk du egentligen är.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du svårt att acceptera sanningen trots att den kommer från en pålitlig källa. Du föredrar att leva kvar med rosafärgade glasögon framför att upptäcka något negativt hos en viss person.

 

Kräftan 22/6-22/7

Ditt resonemang håller inte så ge upp istället för att stånga huvudet blodigt. Normalt sett är du mycket mer flexibel, men nu påverkas du av jord och det ger dig ett envetet drag.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen börjar överraskande bra. Två personer som brukar ligga i konflikt gör ett tappert försök att hålla sams för din skull. Du är både smickrad och glad över deras omtanke.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du tar ovanligt stora risker idag när du drar upp ett känsligt ämne. Egentligen borde du vänta med den här diskussionen till ett mer gynnsamt tillfäller. Idag är risken stor att någon blir sårad.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa din sårbara sida så kommer du lära känna nya sidor hos din vän. Oftast framstår du som stark och orubblig vilket gör att din vän inte vill visa sig vek inför dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Var förnuftig när du resonerar med en kompis. Han/hon tycker inte samma sak som dig så det är lönlöst att försök övertyga honom/henne om att du har rätt.

 

Skytten 23/11-21/12

Risken är stor att du inte kliver upp ur sängen på hela dagen. Du känner dig trött och matt och du har svårt att ta dig för någonting. Kanske är det bra med en vilodag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du en massa saker på gång. Du föredrar att hålla dig sysselsatt framför att stanna hemma och grubbla. Du träffar vänner, tränar och går ut mycket.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Visa inte att du är rädd för din kompis påhitt, då kommer han/hon ta tillfället i akt och skoja ännu mer med dig. Det är sällan du är feg, men just nu känner du dig inte särskilt stursk.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du chansen att verkligen vila upp dig. Det blir en lång skön dag, nästan på gränsen till trist. Du behöver den här pausen för att ladda om batterierna.

 

 

 

 

Annons