Måndag 13/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en ganska avslappnad måndag då du umgås med dina vänner. Du njuter av att vara ledig och inte göra någonting. Det blir en riktigt trevlig dag med andra ord.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du har verkligen njutit av att vara ledig och nu passar du på att suga ut det sista av påsken. Du umgås med dina vänner under avslappnade former. Det ser ut att bli en del utomhusaktiviteter.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Måndagen handlar om att umgås med familjen. Du känner att behöver tänka på annat än jobbet. Den här ledigheten har gett dig en provsmak av den kommande semestern i sommar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det finns en konflikt inom din familj och den förstärks av Solen. En sämre position på Solen bidrar till att höja spänningen inom familjen. Det gäller att du är försiktig med vad du säger.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under dagen blir du utsatt för ett skämt av dina vänner. Till en början uppöver du inte det som särskilt underhållande, men när du får lite distans inser du det roliga i det hela.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du svårt att slappna av. Som alltid när du är ledig en längre tid så blir du rastlös. Det är en bra dag att avsluta några av det projekt som du påbörjat, då år du något att göra.

 

Vågen 24/9-23/10

Du unnar dig att ta det lugnt. För dig att är det höjden av lyx att slippa fundera på vad du måste göra och bara kunna slappa. En vän söker upp dig ör en partstund, det blir jättemysigt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du chansen att prova något du aldrig gjort förut. En vän kommer med det här förslaget och du blir riktigt nyfiken. Se bara upp så du inte blir övermodig.

 

Skytten 23/11-21/12

Måndagen blir lugn och mysig. Det verkar som du tillbringar en hel del av dagen med din partner. Som singel är det vännerna som gäller. Du njuter av att bara slappa.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Oavsett om du jobbar eller är ledig så får du en ovanligt skön dag. Du har roligt tillsammans med dina vänner. Kvällen blir lagom slapp. Du får chansen att ladda energi inför kommande vecka.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det ligger romantik i luften för alla Vattumän. Du känner dig glad och nykär även om förhållandet är gammalt. Som singel har du goda chanser att söta på en mycket speciell person idag.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Din dag blir kreativ och bra. Du har en del hobbyaktiviteter som fått ligga nere under den här ganska stressiga senvintern, men nu att du chansen att börja aktiver dom igen.

 

 

 

 

Annons