Tisdag 14/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar i ett långsamt tempo. Du har svårt att motivera dig själv att jobba. På arbetet möter du någon som gör ett starkt intryck på dig. Det här kan bli början till något speciellt.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du njuter och tar det lugnt idag Är du ledig så tar du tillfället i akt att umgås med dom du tycker bäst om. Jobbar du så råder det en busig uppsluppen stämning på jobbet.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen är ganska tråkig. Du har svårt att komma igång efter helgen och det verkar vara fallet med flera av dina arbetskompisar. Kvällen blir lugn och avslappnad.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har svårt att varva ned. Din energi är på topp tack vara Solen i ditt tecken och det gör att du arbetar dubbelt så effektivt som vanligt. Även hemma far du runt och påbörjar projekt efter projekt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har en massa roliga idéer som du tänker omsätta i praktiken idag. Tyvärr har du svårt att entusiasmera din omgivning. De är trötta och omotiverade, du får använda all din charm.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det ligger en resa i ditt tecken under veckan. Det kan vara en kort tur eller någon längre ledighet. I vilket fall som helst har du svårt att bestämma dig för vad du ska packa.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag får du chansen att testa dina torier på en intet ont anande kollega. Resultatet blir över förväntan, och nu kan inget övertyga dig om att du har fel. Du är på topphumör.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Tillåt dig att vara svag. Du kan faktiskt vinna fler fördelar genom att vara medmänsklig än genom at vara allt för professionell. Ett erbjudande från oväntat håll överraskar dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Tisdagen blir så där lagom som du avskyr. Du gillar när det händer saker oavsett om det är positivt eller negativt. När allt är medelmåtta så lider du mycket mer än någon annan.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen handlar om att hitta sitt lugn. Det har varit många känslostormar den senaste tiden, och nu är det viktigt att du hittar tillbaka till dig själv igen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Tisdagen blir riktig trevlig. Du umgås med någon som du tycker mycket om och ni verkar ha en trevlig, avslappnad dag ihop. Kvällen blir lugn och harmonisk.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu har du en hel del planer, men det kommer att ta tid och disciplin att verkställa dom. Frågan är om ditt tålamod är av det slaget att du orkar hålla fast vid din idé.

 

 

 

 

Annons