Onsdag 15/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Onsdagen för med sig ett stråk av passion. Det ligger äventyr i ditt tecken, främst på grund av Venus inverkan. Se upp för svartsjuka, det kan ställa till mer än du anar.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du är mycket lugn just nu. Genom att ta en dag i taget så lägger du oron för framtiden på is. Du njuter av att du trivs så bra med det du håller på med just nu.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En person som du inte umgås med i vanliga fall, försöker att ta kontakt med dig. Du är lite tveksam till det här umgänget, men du väljer till slut att ändå pröva.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir ganska medioker. Du är inne i ett stråk då det inte händer så mycket i ditt tecken. En liten varning för att spendera för mycket pengar. Du kan lätt bli slösaktig när du har tråkigt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen börjar bra. Du vet vad du ska göra så du håller högt tempo från början. Ett samtal hemifrån kan förändra strukturen på dagen. Du kan bli tvungen att boka om vissa planer.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir lätt stressad och det har med dina resplaner att göra. Det verkar som du har blandade känslor inför att resa bort. Det är något som drar hemma och du vill inte gärna åka ifrån det.

 

Vågen 24/9-23/10

Du satsar på dig själv idag. Det kan vara en shoppingrunda eter jobbet eller en riktig ta han om dig själv kväll då du unnar dig allt som du vill ha. Det blir en underbar dag.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det har varit en hel del konflikt i ditt tecken, men det beror mest på att du alltid är på defensiven. I din värld är anfall det bästa försvaret. Nu får du chansen att tänka om.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir riktig stressig, men ändå kreativ. Du får en hel del gjort genom att vara så effektiv som bara du kan vara. Du fattar snabba, kloka och genomtänkta beslut.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag får du nog av en vän/kollega som uppför sig illa. Du visar att du inte tänker stå ut med hans/hennes beteende. Din styrka att säga ifrån imponerar på en annan av dina vänner.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Även onsdagen ser lugn ut för alla Vattumän. Du har en del arbete att utföra, men det är inget som du inte klarar av på ett par timmar. Det mesta av dagen går år till att planera framtida projekt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Visa att du har talang för det område som intresserar dig mest just nu. Ingen kommer att tänka på dig som en potentiell kandidat om du inte bevisar varför du borde få uppdraget.

 

 

 

 

Annons