Torsdag 16/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en händelserik dag på mer än ett sätt. Ett möte med en speciell person lyser upp dagen och får diig att känna dig mer motiverad än på länge. Det här är din dag.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du har otur hela dagen. Allt du gör blir fel och det irriterar dig. Du önskar att du hade lite bättre ordning på dig själv. En kollega irriterar dig med sin kritik.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen handlar mycket om ekonomi. Du har fått lite extra tillskott i kassa och nu slits mellan och springa ut och shoppa upp det direkt, eller att spara det till framtida behov.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har svårt at säga nej till en vän som behöver ditt stöd. Trots att du är mycket stressad just nu ställer du upp. Jupiter gör dig mer förstående för din kompis problem.

 

Lejonet 23/7-23/8

Din största utmaning den här veckan kommer idag. Det handlar om att hitta balans, vilket inte alltid är lätt för dig som ofta tar stor plats. Kvällen ser ut att handla om träning.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har svårt att fokusera dig idag. Dina tankar glider hela tiden in i spår som har med privatlivet att göra. Det verkar som något i ditt privatliv bekymrar dig så mycket att du inte kan skjuta det åt sidan.

 

Vågen 24/9-23/10

Du funderar över en vän idag. Hennes/hans lustiga uppträdande gör att du anar att något är fel. Du vet inte hur du ska kunna närma dig problemet utan att väcka hennes/hans misstankar.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Visa att du verkligen är motiverad just nu. Ditt arbete handlar om att vara driven och just nu verkar många konkurrera om de roligaste uppdragen. Du måste vara mer alert.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen börjar lite segt, Pluto ställer till oreda i ditt horoskop och gör att det mesta blir konstigt,. Tänk på att det är en kort, övergående fas så det är bara att bita ihop.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det finns goda möjligheter för dig att få delar eller hela din dröm att slå in. Det viktiga är att du är uppmärksam på små förändringar. M du är först ute har du störst chans.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det blir en ganska långdragen dag. Du verkar ha en hel del möten inplanerade och det gör dig rastlös. Du föredrar att vara mer aktiv än planerande. Planeringen gör dig frustrerad.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du får inte säga nej till en kollega utan att ha en bra anledning, annars kommer du såra hans/hennes känslor. Tänk igenom ditt svar innan du levererar det så det blir trovärdigt.

 

 

 

 

Annons