Lördag 18/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du ser fram emot en avkopplande lördag, men något händer som förändrar Situationen. Räkna med att du får ta tag i familjerelaterade problem som kan bli svåra att fixa.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du ser fram emot att få mycket uträttat idag. Solljuset de senaste veckorna har gett dig den energi som du behöver. Mycket handlar om att pyssla hemma. Du vill få vårfint.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen börjar ganska lugnt. Du är trött efter både påsken och veckan som varit. Boka inte upp mer än du absolut måste de här dagarna. Din kropp behöver en paus i vardagen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Unna dig en dag ute i naturen om värdet är på din sida. Du behöver energin från ljuset och det får du om du vistas ett par timmar utomhus. Varför ordnar du inte en spontan picknick med varm choklad och ostmackor?

 

Lejonet 23/7-23/8

Du ser fram emot en lång lat helg. Det finns ingen som kan övertyga dig om att du inte är i din fulla rätt att slöa. Du har varit aktiv både fysiskt och mentalt den senaste tiden så nu behöver du koppla av.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du irriterar dig på en familjemedlem som ställer höga krav på din uppmärksamhet. I din värld räcker det med att ses några gånger om året, men det tycket inte den här släktingen.

 

Vågen 24/9-23/10

Mars påverkar ditt tecken i en positiv mening just nu. Planeten ger dig både energi och mod att ta itu med besvärlig personliga problem. Det blir en lärorik helg.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu tänker du mycket på framtiden. Det ligger en förändring under våren som kommer att påverka dig både arbetsmässigt och privat. Du är orolig för den här förändringen.

 

Skytten 23/11-21/12

Lördagen ser social ut på ett kravlöst sätt. Du umgås med dina vänner och du har riktigt trevligt. Under lördagen och söndagen är du extra flirtig och det kan ge resultat.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Din förmåga att behålla lugnet under pressade situationer hjälper dig när du måste konfrontera en person ur ditt förflutna. Du kan vara iskall när du vill, åtminstone på ytan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir lagom aktiv. Det ser ut som du jobbar lite på hemmet eller i hemmet. Du ägnar kvällen åt familj eller vänner. Kanske är du till och med bjuden på en fest.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du vågar inte visa vad du känner idag eftersom du är rädd för att vara sårbar. Dina känslor för den här personen är starkare än du vill medge och det gör rädd.

 

 

 

 

Annons