Söndag 19/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir ganska lugn. Du hinner med ett par mindre projekt och har ändå tid att slöa framför tv eller med att läsa en bra bok. Ett mail eller sms gör dig förbryllad.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir ganska hetsisk. Du verkar vara upptagen ett kalas av något slag. Kanske är det en familjemedlem som fyller år och som har bett dig om hjälp.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen blir mysig. Du njuter av att var ledig och kunna göra vad du vill när du vill. Den här kravlösheten tilltalar dig väldigt mycket. Du får utlopp för din spontanitet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under söndagen tvingas du att funder över något som du gärna vill glömma bort. Du har skjutit på det här beslutet så länge som du har kunnat, men nu är du tvungen att ta itu med det innan det är för sent.

 

Lejonet 23/7-23/8

Din humor är din främsta vapendragare idag. Pluto sätter käppar i hjulet för dig hela tiden, men du tar varje motgång med en klackspark. Du vet att den här typen av motgångar är temporär.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen inser du att du har gjort ett stort misstag. Frågan är om du är man/kvinna nog att står för vad du har gjort, eller om du kommer att försöka skylla det på någon annan.

 

Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir betydligt mer harmonisk än lördagen, du känner dig till freds med det mesta och det färgar av sig på ditt humör. Din familj och dina vänner får njuta av en ovanligt charmig Våg.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Om du tvekar i affärer dag så kommer du troligtvis förlora pengar. Det är viktigt att du satsar på att följa din instinkt. Du har ett sjätte sinne när det gäller riktigt bra klipp.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir trist, men ganska skön. Du gör inget speciellt och timmarna rinner iväg innan du orkar ta tag i något. Du är rätt så slö just nu, men det beror på att du har brist på ljusenergi.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Din förmåga att sopa problemen under mattan är legendarisk så därför blir din vän väldigt förvånad när du plötsligt tar tag i alla bekymmer på en gång. Det här är en ny sida hos dig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Ditt tecken förstärks med eld idag och det gör dig ovanligt driven, men också lättretad. Folk om går dig på nerverna gör bäst i att hålla sig borta. Just nu skräder du inte orden.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Söndagen blir en riktig oas. Du hinner njuta av både frisk luft och lite hemmaterapi. Det är sällan du pysslar om dig själv, men idag unnar du dig lyx utöver det vanliga.

 

 

 

 

Annons