Måndag 20/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag ska du undvika att hamna i diskussion med överordnade. Det är risk att du hamnar i underläge. Om du nödvändigtvis måste driva igenom din vilja så använd dig av list istället.

 

Oxen 21/4-21/5

 Dagen blir ganska händelserik. Du får använda både din kreativitet och din logik för att övervinna de problem du stöter på. Det kan bli en rätt så sen dag för din del.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Visa att vågar mer än du ger sken av. Ibland kan du framstå som lite ryggradslös, men det är bara för att du inte visar hur passionerad du kan vara om du är motiverad.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen handlar om att lyssna på din intuition. Med Månen i en positiv relation till ditt tecken förstärks ditt sjätte sinne och även din förmåga att läsa av andra människor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du satsar på att få mycket gjort idag. Du vet att du har en hel del att ta igen om du ska hinna ikapp förra veckan. Eftersom du avskyr att ligga efter så jobbar du extra hårt idag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Måndagen handlar om att undvika problem. Du brukar vara bra på att röra upp känslor hos dina medarbetare, främst för att du är så driven när du har en idé. Idag bör du stå tillbaka en aning.

 

Vågen 24/9-23/10

Ett glatt samtal och en flirtig kommentar får dig att verkligen stråla. Du känner dig både snygg och speciell. Du funderar på hur du ska kunna återgälda den här komplimangen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det blir lätt diskussioner om småsaker idag. Du har svårt att komma överrens med dina kollegor och det kan leda till konflikt. Ditt största problem är at du gillar att få rätt.

 

Skytten 23/11-21/12

Måndagen blir intensiv arbetsmässigt. Du går ut hårt och du kör i fullt tempo hela dagen. Tänk på att inte trötta ut dig på veckans första dag. Du måste fördela krafterna lite.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag är din oroar du dig mest över pengar. Du vet inte hur du ska få alla utgifter att gå ihop. Det finns flera faktorer som gör att du måste ta tag i din ekonomi nu.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du känner dig väldigt uttråkad på ditt jobb. Dina chefer märker att din motivation är låg och de försöker att peppa dig. Var nöjd med att ha chefer som anstränger sig för att du ska må bra.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu känner du dig lite krasslig. Det verkar vara magen som orsakar en del besvär. Tyvärr är det inget att göra åt. Ät rätt och undvik alkohol ett tag framöver.

 

 

 

 

Annons