Tisdag 21/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir inte som du tänkt dig. Allt börjar fel och sedan blir det bara värre. Du måste försöka att motivera dig genom att tänka att såna här dagar bara är att stryka ett streck över.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du får en del att tänka på idag och det är bra. Det är när du har mycket att göra som du behåller skärpan. Annars blir du lätt trött och omotiverad på eftermiddagen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir ganska överraskande. En nyhet på jobbet får dig att tänka till lite extra. Det kanske blir en ny möjlighet för dig att utvecklas. Du skulle gärna utvecklas i ditt arbete.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen slutar inte som den börjar. Det som blev fel från början blir rätt på slutet. Låter det krångligt, du kommer att förstå bättre när dagen är slut. Försök att hålla humöret uppe.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu är du inspirerad av dina vänner. Du känner dig glad och bortskämd vilket påverkar din inställning till såväl jobbet som privatlivet. Du är mycket lätt att ha att göra med just nu.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Driv inte med en kollega bara för att hon är sämre än du på vissa uppgifter. Det är den typen av skämt som skapar dålig stämning på arbetsplatsen. Tänk på att alla har varit barn i början.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir ganska intensiv. Du har fortfarande mycket energi i ditt tecken och det gör att du orkar med det ökade trycket. En vän vill träffa dig efter jobbet.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Det verkar som om du planerar en resa med din partner eller en vän. Ni håller flitig kontakt under dagen för att diskutera priser, resmål och semesterveckor.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att säga varken ja eller nej till en vän som behöver din hjälp. Mycket hänger på vad du har att göra på jobbet resten av veckan och det verkar inte vara klart ännu.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen blir lugn för alla Stenbockar. Även om du jobbar får du chansen att pusta ut. Är du ledig ska du passa på att vara ute så mycket som möjligt, du behöver frisk luft.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Visa vad det är du är intresserad av. Om du inte ger dina chefer en ledtråd kan de aldrig klura ut vad det är som bekymrar dig. Dialog är nyckeln till den här dagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du mår fortfarande inget vidare. Om du kan ska du stanna hemma och kurera dig, men det ser ut som att du har mycket att göra idag och att sjukdom inte är ett alternativ.

 

 

 

 

Annons