Onsdag 22/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag samlar du mod. Det finns något som du vill ta upp med en vän, men det är lite känsligt så du vet inte hur du ska börja. Just det här ämnet går inte att linda in i bomull.

 

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir pysslig för alla Oxar. Du arbetar mycket med detaljer idag. Det kan vara att finslipa vissa projekt på jobbet, pynta lite hemma eller jobba på en presentation av något slag.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen handlar om att lära sig något nytt. Du ställs inför ett knepigt problem, men svaret finns framför näsan på dig, bara du ser efter ordentligt. Dra inga förhastade slutsatser.

 

Kräftan 22/6-22/7

Månen är fortfarande i positivt relation till ditt tecken och det förstärker de goda egenskaper som Kräftan har. Det enda negativa är att dina känslor lätt svämmar över.

 

Lejonet 23/7-23/8

Visa självförtroende idag. Även om du känner dig helt värdelös så är det viktigt att du behåller dina tvivel inom dig. Du är en suverän pokerspelare när du själv vill. Var det idag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är mycket svår att övertyga just nu. Din skeptiska inställning kommer från ditt behov att ha kontroll. Du känner dig osäker om du måste lita på andra personer omdömen.

 

Vågen 24/9-23/10

Du har svårt att säga ifrån just nu. Det är som din vilja att slåss är helt bortblåst och kvar är den där personen som alltid vill komma överrens med alla. Det är jordelementet som har lämnat dig.

 

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir riktigt bra. Du hinner med det du ska och för första gången på länge kan du njuta av en lunch utan att känna dig stressad. Även kvällen blir lugn och harmonisk.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att erkänna dina misstag och det är ett av dina sämre drag. Idag hamnar du återigen i en situation där du slåss med näbbar och klor fast du vet att du har fel.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en positiv och annorlunda dag. Du får kontakt med en person som du inte träffat på länge och du inser hur mycket den här personen har mognat på den tiden ni varit ifrån varandra.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att hinna med allt som du ska idag. Det beror på at du hela tiden blir störd av privata problem. Du måste säga ifrån till din partner/vän. När du jobbar så jobbar du.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du motiverar dig att göra mer än du tänkt dig och det tycker du känns bra. Du gillar att överraska dig själv, särskilt nu då du varit dålig ett tag. Det här är första dagen som du känner dig fysiskt okej.

 

 

 

 

Annons