Torsdag 23/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du blir överraskad den här torsdagen. Det är en kollega som imponerar på dig. Du trodde att han/hon var odräglig, men under den dryga ytan gömmer sig en jättecharmig person.

 

Oxen 21/4-21/5

 Dagen blir trevlig. Du umgås med dina vänner under avslappnande förhållande. Just nu känns livet kravlöst. Även på jobbet flyter allt på utan problem. Du känner att du hinner med.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir inte alls som du tänkt dig. Du har svårt att fokusera dig på mer än en sak i taget. Vanligtvis har du inga problem att hålla flera bollar i luften samtidigt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du undrar över en kollega som beter sig lite besynnerligt. Den här personen har allvarliga privata problem och det finns en risk att det kommer att påverka ert samarbete.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag visar du att du har ett stort hjärta. Du hamnar i en riktigt svår situation där du tvingas att välja mellan lojalitet och vänskap. I ditt fall är det solklart hur du väljer.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

En fråga om etik tas upp på jobbet och du vill verkligen bidra med din åsikt. Egentligen bör du ligga lågt och höra vad dina medarbetare har att säga. Du kommer lära dig något.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag är det viktigt att du jobbar på. Om du sänker tempot för mycket så hamnar du efter och då blir det en lång fredag. Skriv en prioriterings lista som du kan stämma av ifrån.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir lite annorlunda. Den börjar väldigt segt. Du tvingar dig verkligen upp ur sängen. Väl på jobbet piggar en kollega upp dig med sin charm och sin humor. Kvällen blir över förväntan.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att inte lägga dig i. På jobbet pågår det en tvist mellan två av dina kollegor och du skulle gärna vilja veta varför. Håll dig utanför. Det här är inte din fajt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du en nyhet från en av dina chefer. Det är kanske inte vad du hoppats på, men nu slipper du i alla fall gå omkring och vara nervös. Skäm bort dig på eftermiddagen.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Om du har möjlighet ska du ta en lång promenad på lunchen. Frisk luft skärper dina sinnen och dt kommer du att behöva. En kollega är ute efter att sätta dig på plats.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Har du ett förhållande är den här dagen som gjord för att överraska din partner. Det ligger passion och varm vänskap i ditt tecken just nu så se till att utnyttja den medan du kan.

 

 

 

 

Annons