Fredg 24/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir ganska lugn. Du har en del större projekt på gång, men det är ingen idé att stressa med dom eftersom du vet att de ändå inte kommer att bli klara idag.

 

Oxen 21/4-21/5

 Du har alltid fullt upp på fredagar, och den här fredagen är inget undantag. Ge dig själv chansen att pusta ut mellan varven. Du kämpar hårt så du förtjänar dina raster.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag är du redo att ta fajten med en kollega som hela tiden provocerar dig. Du använder din charm för att ta udden av bråket. Ni ska ju trots allt arbeta ihop även i framtiden.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har problem med en vän som undanhåller sanningen för dig. Du vet att hon/han inte vill lura dig, men något gör att han/hon inte kan vara så uppriktig som du skulle vilja att han/hon var.

 

Lejonet 23/7-23/8

Fredagen blir riktigt livlig. Du är på topphumör och din energi piggar upp stämningen på jobbet. Varför tar du inte och överraskar kollegorna med en kaka till fikat?

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du måste inte ta alla strider. Ibland kan du faktiskt undvika en konfrontation genom att helt enkelt ge med dig. I och för sig är du envis av naturen, men det är något du kan jobba på.

 

Vågen 24/9-23/10

Tillåt dig vara lite löjlig idag. Du behöver inte alltid ta jobbet så allvarligt. Ibland kan det faktiskt komma fram geniala idéer när man vågar att släpper loss.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Fredagen handlar om att vara sig själv. Du har lätt för att glida in bakom en mask, men idag bör du visa din rätta sida. Du kommer att vinna mycket på din uppriktighet.

 

Skytten 23/11-21/12

Med Pluto spökandes i ditt tecken får du räkna med lite kaos. Den planeten har en förmåga att vända ut och in på allt. Så var ha inga förutfattade meningar idag utan var öppen till sinnet.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en lugn och skön fredag. Du njuter av att slippa stressa. En vän vill att du följer med ut ikväll. Tacka ja, det kan bli en intressant kväll. Prova att gå på ett nytt ställe.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Fredagen blir lite tråkig. Du känner dig inte riktigt i toppform och det gör att du inte orkar ge järnet så mycket som du skulle vilja. En vän kommer med goda nyheter.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Även idag påverkas du positivt av Venus. Är du singel kan du testa lyckan genom att gå ut i kväll. Det behöver inte vara på krogen, en föreläsning eller teater kan gå lika bra.

 

 

 

Annons