Söndag 26/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är mycket trött idag och du har ingen lust att aktivera dig. Ett par timmar utomhus kanske kan få dig att piggna till. Du behöver byta miljö, så tvinga dig själv att gå ut.

 

Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir lagom lugn. Du orkar inte aktivera dig så mycket som du skulle vilja, men samtidigt får du en hel del gjort. En vän tar sig tid att höra av sig och det gör dig glad.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Äntligen är det vår på allvar och du njuter av mildare vindar. För dig är det viktigt att kunna vara ute när du är ledig. En släkting försöker få kontakt med dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du planerar att göra något annorlunda idag. Det kan röra sig om at testa en ny hobby, eller bara besöka en plats där du inte varit tidigare. Det blir en lyckad söndag.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag visar du prov på påhittighet. Du lyckas lösa ett problem med det du har hemma. Din kreativitet imponerar på din partner/vän som aldrig skull kommit på din lösning.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir lugn. Du småpysslar lite hemma och du passar på att umgås med vänner som du sällan ser. En nyhet i bekantskapkretsen väcker din förvåning.

 

Vågen 24/9-23/10

Söndagen handlar om att fundera. Du har en del val som du måste göra, men som Våg har du svårt att bestämma dig. Ta den här dagen och bolla dina tankar med en pålitlig vän.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ekonomin är i fokus idag. Du har många utgifter och din inkomst den här månaden blir något lägre än du räknat med. Du måste hitta ett sätt att lösa problemet på.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag får du många roliga förslag från några av dina vänner. Du tycker deras initiativ är jättebra, men själv vill du hellre vara hemma och slöa. Du är inte särskilt social just nu.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir inte vad du tänkt dig. Du tvingar att omprioritera en del saker som du tänkt göra. Det är en nyhet från en vän som får dig att styra om din dag.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Söndagen handlar om att umgås med familjen. Du gillar att ta det lugnt och stöka lite hemma. En vän tycker du borde följa med honom/henne istället för att bara vara med familjen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du verkar komma ihop det med en vän eller en granne. Du anser att den här personen säger en sak men gör något helt annat. Är det något du har svårt för så är det oärlighet.

 

 

 

 

 

 

Annons