Måndag 27/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Måndagen blir intensiv, men efter en ganska lugn helg är du redo att tampas med problemen på jobbet. Du gillar när det är full fart. Då känner du dig levande.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag har du svårt att fokusera dig på det du ska göra. Du påbörjar massor av små projekt och det gör att du glömmer bort vad det var du höll på med från början. Du behöver struktur.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir ganska seg. Du har svårt att hitta rätt tempo efter helgen. Det hjälper inte att en eller fler kollegor är borta så att din arbetsbörda har ökat. Du är inte på humör helt enkelt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag tar du tag i ett projekt som du velat starta upp under en lång tid, men som du inte riktigt har kommit igång med. Det blir mer komplicerat än du tänkt dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ett råd får dig att flyga i taket idag. Du är väldigt självsäker och det gör att du känner dig nedvärderad när någon kommer med kritik eller försöker vägleda dig, särskilt på jobbet.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under måndagen funderar du på att strukturera om lite på jobbet. Du har en bra idé, men låt den växa lite till innan du verkställer den. Ibland är du alldeles för snabb att fatta ett beslut.

 

Vågen 24/9-23/10

Du kommer att behöva hjälp under dagen så se till att få det direkt på morgonen. Tänk på att ensam inte alls är stark, ju fler ni är ju fortare blir ni klara och då kan ni göra något roligt istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En förändring på arbetet skapar turbulens. Du känner dig osäker på framtiden vilket gör dig på dåligt humör. Du avskyr att inte ha kontroll över din vardag.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har en del saker som du behöver påbörja idag så du bör vara rätt så effektiv på morgonen. Mars kan ge dg lite draghjälp i form av extra energi och en massa motivation.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Din envishet kan bli ditt fall idag. Du måste lära dig att avgöra när du ska ta upp striden och när det är dags att lägga benen på ryggen och springa. Ibland är det bättre att fly.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Ditt tålamod är inte på topp idag. Måndagar är en av de värsta dagarna i veckan för din del så därför är du på dåligt humör redan från början. Försök tänka positivt, du behöver motivera dig själv.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du en del olika projekt på gång. Tyvärr är du inte jättebra på att bolla många bollar samtidigt, ofta tappar du fokus och får börja om från början igen.

 

 

 

 

 

 

Annons