Tisdag 28/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir en bra dag för alla Vädurar. Du får beröm för något du gör på jobbet och det sätter guldkant på hela den här dagen. Du skiner upp som en liten sol.

 

Oxen 21/4-21/5

För dig är det viktigt med både positiv och negativ kritik, så länge den konstruktiv. Du vill inte få din person ifrågasatt då blir du sur. Du drar en gräns mellan privatliv och arbete.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Tvillingarna har en påverkan från Merkurius vilket förstärker din benägenhet att vilja prata i tid och otid. Idag måste du vakta din tunga extra noga så att det inte hoppar fram några grodor.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det verkar som ditt jobb får besök av några riktiga höjdare idag. Du kommer att noteras och värderas så det är viktigt att du visar dig från din bästa sida. Se till att komma utvilad till jobbet.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du funderar på hur du ska ha råd med en viss utgift. Du tycker du har förtjänat den här bonusen, men din plånbok håller inte med. Lägg drömmen på is ett tag till.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

En oväntad kommentar från en vän får dig att fundera. Du har inte insett att du väcker så starka känslor hos den här personen som du uppenbarligen gör. Nu måste du agera.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir harmonisk. Du är äntligen ikapp på jobbet och det gör att du kan slappna av. Kvällen ser trevlig ut. Du umgås med några nära vänner.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag ska du inte tveka om du får ett förslag angående en förändring på jobbet. Det här är vad du drömmer om, men det kommer att krävas mycket av dig för att nå dina mål.

 

Skytten 23/11-21/12

Du får chansen att glänsa idag, och den tar du utan att tveka. Du gillar att få visa dig duktig, särskilt inför en kollega. Tänk på att inte ta all plats, det finns fler som behöver utrymme.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag visar du prov på en härlig humor. Du får hela arbetsplatsen att le åt din skämt och upptåg. Vanligtvis brukar du vara mer korrekt, men nu påverkas du mycket av luft.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Tisdagen blir betydligt lugnare än måndagen. Ditt humör är bättre och du lyckas att få massor gjort redan på förmiddagen. Även om dagen blir sen så känner du dig på gott humör.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har inget emot samarbete om det är med en person som liknar dig. Nu tvingas du att jobba tillsammans med din raka motsats och det komplicerar situationen.

 

 

 

 

 

 

Annons