Onsdag 29/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag är det viktigt att du tänka efter innan du fattar ett beslut. Även om det verkar röra sig om en detalj så kan det bli avgörande längre fram. Var observant.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag ägnar du dig åt att arbeta i din egen takt. Du slipper påverkas av omgivningens krav och det gör dig glad. Du får en komplimang för ditt engagemang i en viss fråga.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det ligger intriger och skvaller i luften. Se till att hålla dig utanför. Du har lätt för att dras med när intrigerna tätnar. Din nyfikenhet gör dig mottaglig för skvaller.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag kan du slappna av. Du gör ett utmärkt jobb så du behöver inte alltid topprestera, ibland räcker det om du går på halvfart. En vän till familjen tar kontakt med dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Det är dags att vässa klorna. En kollega tar sig väldigt mycket ton mot dig och det tänker du inte finna dig i. Det finns inget värre än ett uppretat Lejon på jakt efter hämnd.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Onsdagen blir ganska lugn. Du tillbringar en hel del av dagen i möten av något slag. Det blir kanske inte så givande som du skulle önska, men de är nödvändiga.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen upptäcker du att gjort något riktigt bra, men av misstag. Du visar din upptäckt för din chef och han/hon blir lika imponerad av den som du själv är.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Undvik spel av alla slag idag. Du har otur i allt som har med risker att göra. Satsa på rutin på jobbet och undvik att prova på nya saker. Det här är en snabbt övergående influens.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du chansen att göra någon en riktigt stor tjänst utan det blir jobbigt för dig. När din kollega/vän frågar om hjälp ska du inte tveka. Visa hur medkännande du kan vara.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du mer vågad än vanligt. Ditt humör är på topp och din humor en aningen vassare. Även din charm är mer påtaglig så utnyttja de förmågor som du har fått.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Visa att du kan vara flexibel idag. Du behöver kunna tänka utanför de vanliga ramarna om du ska lösa de problem som du stöter på. Svaret är enklare än du tänkt dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har gjort något som du skäms för, men du vet inte hur du ska kunna erkänna sanningen. Ditt problem är att du avskyr att medge att du gjort fel. Din ursäkt sitter långt inne.

 

 

 

 

 

 

Annons