Torsdag 30/4

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag kan du få en hel del att göra hemma. Det verkar som jobbet har tagit för mycket av din tid den senaste perioden så du har halkat efter med dina privata åtaganden.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en ganska stressig torsdag för alla Oxar. Du har tagit på dig mer jobb än du hinner och nu måste du verkligen lägga i en högre växel om du ska ta dig ur det här dilemmat.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du höga krav på dig själv. Du vill så gärna visa dig duktig, men du kan inte vara bäst inom alla områden. Det är inte fel att bara vara halvbra ibland.

 

Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen handlar om att motivera andra. Ditt humör är bra, men flera av dina kollegor är väldigt slitna och de kan behöva lite uppmuntran från dig. Passa på att strö komplimanger omkring dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag ska du inte ifrågasätta dina vänner. Du behöver deras orubbliga lojalitet och den vinner du inte om du hela tiden klagar på dom. Alla har fel och brister, även du.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu är du väldigt energisk, men solen på väg emot ditt tecken får du både karisma och energi. Nu är rätt tid och förverkliga dina planer. Du har en förmåga att få dina kollegor att lyssna på dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Under torsdagen får du inte vara allt för tveksam. Mycket hänger på att du fattar rätt beslut i rätt tid. Om du inte slår till nu kommer den här chansen at gå förbi dig. Var på hugget.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen handlar om någon form av korrespondens. Det kan vara ett brev, sms eller ett mail som väcker många sentimentala minnen hos dig. Det blir en riktig flashback.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag vågar du vara mer impulsiv på jobbet än normalt. Du känner dig rätt så uppspelt och du tar varje tillfälle i akt att skämta med dina arbetskompisar.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du svårt at fokusera dig. Dina tankar vandrar iväg när du borde vara fokuserad. Det är något som stör dig i ditt privatliv och som får dig att tänka på annat än jobb.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag har du chansen att visa precis hur effektiv du kan vara när du sätter den sidan till. Du älskar att briljera inom ditt kunskapsområde, och idag har du chansen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Struktur är inte din starka sida, men du måste lära dig att lägga upp ditt arbete så effektivt som möjligt. Visst är det bra med kreativitet, men även den måste ha gränser.

Annons