Fredag 1/5 Första MAJ

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir riktigt härlig. Du njuter av att ha mycket bokat i helgen, samtidigt som du vet att ingen av aktiviteterna har med jobbet att göra. Kvällen ser ut att bli kaotisk, men rolig.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är verkligen på topp idag. Du älskar fredagar eftersom det är partystämning på jobbet. En kollega ber dig om råd, och du hjälper gärna till. Din omtanke blir uppskattad och ihågkommen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen börjar i ett långsamt, men tempot trappas upp under dagen. Du får en verklig utmaning i sista stund innan du ska gå hem, frågan är om klarar av det själv eller om du behöver hjälp.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag är du ganska lugn. Det har varit en händelserik vecka och nu känner du dig lite urlakad. Du behöver helgen för att vila upp dig från jobbet. En vän vill träffa dig, var impulsiv och säg ja.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir rofylld. Du arbetar på i maklig takt utan att anstränga dig. Du har verkligen sett fram emot den här dagen. Det verkar som du planerar något extra ikväll.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är inte rädd för att säga ditt hjärtas mening, frågan är om alla vill höra vad det är du tycker och tänker. Ibland är det bättre att hålla sin åsikt för sig själv, och idag är en sådan dag.

 

Vågen 24/9-23/10

Du tvekar om du ska våga satsa på pengar på något extra åt dig själv. Så länge det inte är orimligt dyrt så bör du ta chansen att skämma bort dig lite. Njut av det extravaganta.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag visa du dina känslor tydligt. Det kan vara allt från vänskap, passion till hat. I horoskopet indikeras bara ett starkt emotionell uttryck. Du vågar visa ditt rätta jag.

 

Skytten 23/11-21/12

Fredagen blir lagom glammig. Du träffar dina kompisar och ni har jättekul tillsammans. Ska du på fest så lär du bli partyts medelpunkt, du glänser verkligen idag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag känner du dig lite tveksam. Du vet att du har gått för långt med en kompis, men du vet inte hur du ska kunna be om ursäkt. Ibland är ärlig ånger den bästa ursäkten av allt.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Fredagen blir ganska kort. Det verkar som du kommer sent och går tidigt från jobbet. Kvällen ser romantisk ut för alla par Vattumän. Även singlarna har chans till en liten flirt ikväll.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du tar dig själv på stort allvar idag och därför blir du sårad när någon skämtar om ditt jobb. Du tycker inte att det är ett dugg kul, men det gör din omgivning.

Annons