Lördag 2/5

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har en del att fundera över idag, så du tar det lugnt under större delen av förmiddagen. Eftermiddagen ägnar du helt åt att vara social tillsammans med vänner.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en trevlig lördag oavsett om du jobbar eller är ledig. Du är på gott humör och du får massor av komplimanger från vänner/kollegor. Kvällen tillbringar du med familjen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det ser ut som du planerar att bjuda hem några vänner idag. Lördagen handlar mycket om förberedelser av olika slag. Det finns en antydan om socialt umgänge och mat i ditt horoskop.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag vill du vara för dig själv. Du känner dig på dåligt humör och det beror främst på en negativ transit som gör dig så irriterad och rastlös. Det här är övergående.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du funderar på att göra en större eller en mindre investering idag, och det är bra så länge du håller dig till den budget som du gjort upp. Ibland blir du för entusiastisk.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen blir lagom lugn. Ett par aktiviteter avbryter det monotona tempot så du känner att du har saker att göra fast du inte blir stressad. En familjträff verkar finnas med på programmet.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen börjar bra. Du har en del uppgifter att utföra, men när du är klar med dom så är du ledig. För dig är det viktigt med både avkoppling och arbete så att du har en balans.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är du väldigt enveten. Du har fått ett drag av jord över ditt tecken och det gör dig mer envis än vanligt. Ingen kan övertyga dig om att du har fel när du bestämt dig för motsatsen.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du chansen att träffa nya spännande människor. Det kan vara på en resa eller så det alldeles runt husknuten. Det viktig är att du behåller dina fördomar för dig själv.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir lagom aktiv. Du har en del saker inplanerade, men inte mer än att du hinner med. Just nu avskyr du att stressa. För dig är stress som en röd flagga framför en tjur.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir aktiv rent fysiskt sett. Det verkar som du håller på med något projekt hemma som kräver en hel del tunga lyft. Kvällen blir avslappnad tillsammans med vänner.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du satsar på att vara ärlig idag. Du vet att du kommer längre om du är uppriktig än om du försöker dölja sanningen. Du känner dig lite utsatt och naken är du är så här öppen.

 

 

 

 

 

 

Annons