Söndag 3/5

04 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir avkopplande. Du njuter av lugn och ro hemma. Det verkar som du håller kontakten med några barndomsvänner. Det blir kanske en fika på eftermiddagen.

 

Oxen 21/4-21/5

Du tillbringar så mycket av dagen som möjligt utomhus. Aktiviteter som korvgrillning och trevligt umgänge finns med på programmet. På kvällen är du dödstrött.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag är du inte i form alls. Kanske blev det lite väl sent igår. Du har ingen lust att aktivera dig förrän framåt eftermiddagen, och då med något väldigt stillsamt, som en film eller en bok.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du en del planer som du vill fullfölja. Tyvärr går det inte så bra som du skulle önska, men du lär dig en hel del under tiden du försöker och du har väldigt roligt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Söndagen blir inte alls som du tänkt dig. Du vill ha lugn och ro, men hemma råder det kaos. Ring en vän och försök komma ut ett par timmar. Du behöver lite perspektiv på tillvaron.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen får du chansen att göra någon riktigt glad. Du blir varm i hjärtat när du ser hur en så liten gest kan påverka någon så starkt. Kvällen ägnar du åt att pyssla om dig själv.

 

Vågen 24/9-23/10

Den här dagen innehåller lika delar socker och salt. Du blir besviken på en vän som inte finns där för dig när du behöver, men blir samtidigt förvånad över lojaliteten hos en annan kompis.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen är ganska givande för alla manliga Skorpioner. Ni har ett projekt som ni lyckas över förväntan med. För den kvinnliga hälften handlar dagen mer om att bejaka sina instinkter.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har inte tid med en ganska tjatig släkting som hela tiden ringer och gnäller. Ditt dåliga samvete gör att du inte kan avfärda den här personen, utan står ut med långa tråkiga samtal istället.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du måste sluta att hålla kontakt med dina vänner via sms. Träffa dom istället. Visst är du upptagen, men kläm in en fika då och då. Det är viktigt att du prioriterar dina kompisar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen verkar handla om att fixa fint hemma. Du har en massa olika projekt som du vill få ordning på och det kommer att ta det mesta av söndagen i anspråk.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du njuter av att vara ledig. Att slippa planera varje vaken minut är något av en befrielse för dig. Du avskyr att vara allt för styrd. Det hämmar din kreativitet om du inte kan vara spontan.

 

 

 

 

 

 

Annons