Månknutar

19 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Människor som är intresserade av astrologi kommer förr eller senare i kontakt med begreppet Månknutar. Det är när Solen och Månens elliptiska bana korsar varandra. Det finns två månknutar, den södra och den norra. Enligt astrooginhar dessa med läran om livet och ödet att göra. För de som tror på reinkarnation brukar månknuten symbolisera ens karma, en andra chans att rätta till misstag från ett tidigare liv.

När jag lade in mina och min mans födelsedata så inser jag att våra karman korsar varandra. Han är född i Vattumannens tecken och har sin första månknut i Oxen. Jag är född i Oxens tecken och har min första månknut i Vattumannen.

Är det inte lustigt hur vissa zodiaktecknen följer med varandra genom livet. Som min kusin och jag. Vi är båda flickor som är födda med ett års mellanrum. Hon och jag växte upp som syskon, men hon bosatte sig i Spanien och jag bodde kvar i Sverige. Så småningom fick vi båda barn,först jag som fick en flicka i Stenbockens tecken , bara ett par dagar efter min kusins födelsedag. Sedan ett år senare fick hon en dotter, bara ett par dagar innan min födelsedag i maj. Är det inte underligt så säg?

🙂

Felicia

Annons