Kärlek i luften

24 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det är många frågor om kärlek och det är kanske så konstigt eftersom det är vår i luften. Till Vädur/ Kräfta så ska du veta att är du för intensiv kan du skrämma honom. Väduren är ett mycket passionerat tecken och kräver mycket av sin partner. Kräftor behöver mer tid på sig innan de är helt säkra, de väger ofta in andra saker i ett förhållande som om ens tilltänkta passar i hans/hennes familj och med hans/hennes vänner. För honom är de bitarna väldigt viktiga. Nej tyvärr finns det ingen lämplig dag att närma dig honom på, försök att låta honom närma sig dig istället för tvärtom.

Våg/Oxe. Jag vet, vi Oxar kan vara sega, inte minst Oxmän (med risk för att reta upp en hel del killar). De gillar romantik och de tar det gärna lugnt. Det finns en viss sensuell charm i deras uppvaktande om man har tålamod att stå ut med den.

När det gäller Tvillingen/Skorpionen är ingen lyckad kombination. Skorpisen är för intensiv för den något svalare Tvillingen och Tvillingen en aning för ytlig för Skorpionen.

🙂

Felicia

Annons