Mycket på gång här i världen.

28 apr, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som en läsare så observant uttryckte det så går vi verkligen en kaotisk framtid till mötes. I det här fallet tänkte hon på sjukdomar som omkullkastar det gamla och tvingas oss att omvärdera vårt liv. Visst är det så, men det finns också en positiv våg i den här förändring.

Vi går mer och mer tillbaka till det naturliga och blir mer lyhörda för vår omvärld. Många väljer att ätavegetariskt och ekologisk för att slita så lite på miljön som möjligt. Bara det att sopsortera, köpa lågenergilampor och välja KRAV och rättviseprodukter trots att det kostar mer är något som var otänkbart för ett par år sedan men som nu har blivit en stark trend.

Det är inte okej att bara konsumera, utan man ska shoppa med omsorg både om sig själv och om miljön.

Nu till det väsentliga, nämligen kärleken. Som vanligt har några trånande hjärtan ett par frågor

Fisk och Tvilling är inte en av de mer lyckade kombinationerna, det finns ingen riktigt styrka i ett sådant förhållande.

Annons

Singel Jungfrur har mycket att tänka på privat och därför får kärleken träda tillbaka, ett tag i alla fall. Det är viktigt att du accepterar och älskar dig själv innan du kan ta emot kärlek från någon annan.

Stenbocken har mycket på gång i sitt liv den närmaste tiden. Det verkar som ni genomgår någon form av permanent förändring i vardagen.

När det gäller Oxen som är fången mellan två hötappar så kan jag rekommendera Skorpionen, i alla fall om du har starka nerver. Det finns en kemi mellan er och den kan utvecklas till något speciellt.

🙂

Felicia

Annons