Måndag 4/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du inser en sak om dig själv som ger dig perspektiv på ett dilemma som du ältat i flera veckor. Äntligen förstår du vad du måste göra och du känner dig lättad över att ha svaret på ditt problem.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir intensiv. Har du varit långledig kan du räkna med en del extra arbete. Du måste rappa på om du ska hinna ikapp. Räkna med att vara trött på kvällen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En person kommer med flera elaka kommentarer och du känner dig sårad. Fräs tillbaka. Du ska inte behöva ta elakheter från honom henne. Visa att du också har vassa klor.

 

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen handlar om att våga fatta beslut när din kollega tvekar. Just nu är det viktigt att du visar dina chefer att du är driven. Vill du få mer avancerade uppgifter måste du synas.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag har du svårt att hålla tyst. Du vill så gärna dela med dig av en hemlighet fast du vet att du inte borde. Det blir en inre strid där du måste fundera över vad ordet lojalitet innebär.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är nyfiken på mer utmanande uppgifter. Nu har du stått och stampat på samma fläck under en lång tid så nu känner du suget att komma vidare. En kollega lägger gärna ett gott ord för dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag vill du pröva dina vingar inom ett område som du inte behärskar. Det blir en intressant dag då du får lära känna dina begränsningar, men också upptäcka en talang som du inte visste att du hade.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag satsar du på att visa empati. Du har insett att du kommer längre med dina kvinnliga kollegor om du visar att du bryr dig om dem. Männen är tyvärr inte lika lättflirtade.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att skiljas från dina pengar idag oavsett om det rör sig om en större investering eller en mindre, men tråkig utgift. Just nu ligger det ett drag av girighet över ditt tecken.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag visar du mer av dig själv än du brukar. Oftast föredrar du att gömma dig bakom en mask av professionellt uppträdande. Du gillar att uppfattas som seriös.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen börjar långsamt, men du måste öka tempot om du ska hinna med allt du har att göra innan dagen är slut. Et oväntat möte under lunchen ger guldkant åt den här dagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en vän som behöver din hjälp. Trots att du är väldigt upptagen så försöker du hinna med allt som du har lovat. Du har mycket allvarligt på ett löfte.

 

 

 

 

 

 

Annons