Tisdag 5/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Som en uppmärksam läsare såg så ska det vara 5/5 inte 5/6, ledsen för misstaget

Väduren 21/3-20/4

Solen lockar dig mycket mer än tråkiga arbetsuppgifter och det kan få dig att tappa fokus när du behöver vara skärpt. En kollega kommer med ett roligt förslag angående kvällen.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är mycket trött just nu och det dämpar din kreativitet. Trots at du verkligen försöker så känner du dig inte särskilt frestad att ta tag i jobbet. Du vill hellre vara ute.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En kollega har problem med dig och du vet inte hur du ska hantera situationen. Vanligtvis har du inga problem att charma vem som helst, men den här personen är svårflirtad.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du planerar inför sommaren och det gör att du måste börja fundera över ekonomin. Du behöver extra pengar till en resa eller en dyr utflykt. Kanske måste du kompromissa.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Du inser att du inte hinner med det du vill idag och det gör dig irriterad. Du gillar att ha full kontroll över ditt arbete, men idag är nyckelordet kaos snarare än ordning.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen börjar bra. Du får igenom ett förslag och du känner dig uppskattad. På eftermiddagen stöter du på ett problem som kräver en del efterforskning för att lösa.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen är trevlig på ett avslappnat sätt. Om du arbetar så är du inte särskilt stressad och är du ledig så har du lagom mycket inbokad. Det verkar som du har en positiv påverkan i ditt horoskop.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Strunta i vad andra tycker och följ ditt hjärta istället. Idag är din intuition extra stark och du uppfattar nyanser hos dina kollegor som du vanligtvis skulle missa.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir intressant om du är född i början av tecknet. Det ligger ett starkt energifält som både ger dig tur och hjälper dig att driva igenom viss kritiska frågor.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det verkar som du och din partner har svårt att prata med varandra. Ni missuppfattar hela tiden vad den andra personen menar och det i sin tur leder till konflikt.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag är du ivrig att sätta igång. Det finns ett projekt på jobbet som tilltalar dig och som du gärna sätter tänderna i. En av dina kollegor är lika sugen som du på den här uppgiften.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du chansen att vinna ett vad med en vän. Det enda du behöver göra är att agera smart när du ska fatta ett kritiskt beslut. Se till att behålls skärpan hela dagen.

 

 

 

 

 

 

Annons