Torsdag 7/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen kommer du att upptäcka ett fel som en kollega har missat. Nu kan du antingen rätta till det utan att säga något eller så uppmärksammar du din kollega på problemet.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag har du möjlighet att ventilera din åsikt i ganska många frågor. Din chef är mån om att du ska trivas och därför vill han/hon veta vad du tycker och tänker om vissa rutiner.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du svårt att koncentrera dig på jobbet. Något i ditt privatliv stör dig och det gör att du hela tiden låter tankarna vandra. En eller fler kollegor upplever ditt beteende som irriterande.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under torsdagen får du möjlighet att träffa en person som du länge beundrat. Mötet kan bli något av en besvikelse eftersom du satt upp den här personen på en piedestal.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under dagen kommer du får veta en nyhet som du helst velat slippa. Tänk på att även om det är jobbigt just nu så kommer du att lära dig något som du kan ta med dig i framtiden.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Var inte allt för säker på att du har rätt. Det verkar som om du missat några viktiga fakta och det kan ligga dig i fatet idag. En vän har en rolig nyhet som han/hon vill dela med sig av.

 

Vågen 24/9-23/10

Du har svårt att säga nej idag. Du påverkas starkt av ditt egna teckens mest framträdande drag, däribland velighet. Undvik att hamna i situationer där du måste fatta ett beslut.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är du mycket för att flirta. Du upplever spänningen mellan dig själv och en attraktiv kollega som oemotståndlig. Om du tänker ta det längre än till en flirt bör du nog fundera igenom det först.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen upplever du att du inte blir sedd på din arbetsplats. Du känner dig överflödig och det drar ned ditt humör den här dagen. Kvällen ser roligare ut. En vän eller din partner muntrar upp dig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du beroende av extra inkomster. Du får dom antingen via någon form av bidrag eller så jobbar du extra. Det här pengaproblemet är övergående, men du upplever situationen som jobbig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag har du tur i spel. Även om du in kammar hem storkovan så är du nöjd med att kunna ta en ny lott eller köpa dig en glass för pengarna. Det är inte summan som räknas, det är vinsten.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag kommer du i konflikt med en myndighet eller en statligt anställd. Du känner dig överkörd och den här personen upplever dig som allmänt bångstyrig.

 

 

 

 

 

 

Annons