Fredag 8/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar strålande. Ditt goda humör har återvänt och du känner dig på riktigt gott humör. En vän som du inte umgås så mycket med överraskar dig på kvällen.

 

Oxen 21/4-21/5

Du får en nyhet via en kollega och det lättar verkligen upp stämningen den här dagen. Äntligen känns det som om ni är på rätt väg. Du har kontroll över din vardag och det gillar du.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under dagen får du en hel del förslag rörande kvällen. Det kan bli så illa at du inte lyckas bestämma dig utan väljer att stanna hemma istället. Undvik spel idag.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det verkar som du ska bort i helgen för fredagen handlar mycket om ditt utseende. Det kan vara att du saknar något att ha på dig eller så vill du bara piffa till dig lite extra.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag är du svår att motivera. Ditt humör är uselt och du skäller både på dina kollegor och på dina vänner utan anledning. Det är en dålig influens som påverkar dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Fredagen blir lagom lättsam. Du hinner med en hel del som du måste göra, och ändå finns det tid över både till en långlunch och fika. Just såna här dagar trivs du extra bra med ditt jobb.

 

Vågen 24/9-23/10

Du saknar regler och ramar på jobbet. Din chef förväntar sig att du ska arbeta hårt, men du vet inte exakt vad det är han/hon vill att du ska göra. Våga fråga, det spar massor av tid.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Din motivation är hög just nu. Det verkar som du hittat en bra position som du trivs med. Du är otroligt snabb och effektiv när du vill. En person som du respekterar gör ett stort misstag.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen blir du både charmad och road av en kollegas som trix. Den här personen vet exakt vad han/hon ska göra för att helt linda dig kring sitt lillfinger.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag får du möjlighet att bevisa att du har rätt i en fråga som du och en kollega ältat länge. Du gillar verkligen att kunna lägga fram ordentliga fakta, det får dig att bli stolt.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag hinner du inte med på slutet och det ser ut som om fredagen inte bli så tidig som du tänkt dig. Du måste nog tyvärr räkna med en del övertid om du ska hinna ikapp.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att säga båda ja och nej till ett förslag som är lite udda. Du bör tänka över dina möjligheter innan du kommer med ett besked.

 

 

 

 

 

v

Annons