Lördag 9/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en bra dag. Du tar det lugnt och vilar upp dig ordentligt. Kvällen handlar om att våga. Om du tar initiativet så kommer du inte ångra dig efteråt.

 

Oxen 21/4-21/5

Under dagen får du chansen att testa något nytt. Du blir riktigt biten från början. Det här är något som verkligen passar dig. Det kan röra sig om en hobby eller någon sport.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du gillar utmaningar, särskilt om de är intellektuella. Idag får du chansen att visa precis hur smart du är. En person som du inte sett på länge hör av sig via sms eller mail.

 

Kräftan 22/6-22/7

Lördagen blir lagom aktiv. Du har lite att göra under förmiddagen, men inte mer än at du unnar dig en längre promenad. Du gillar att komma ut så mycket som möjligt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ditt förhållande till Skyttar är riktigt dåligt just nu så ser till att hålla dig undan dom, eller undvik situationer som kan locka fram en konflikt. Unna dig något nytt till garderoben.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du vill inte glänsa, men du har svårt at hålla tyst när en kompis är så uppenbart vilse. Du vet att du är bättre och det du måste bita dig i tungan för att inte bevisa hur smart du är.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag får du ta det lugnt. Det gör ingenting att du inte har någon motivation. Om du är uppbokad på något så boka av det och unna dig en riktig slappar dag.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen handlar om starka känslor. Det ser ut att vara romantiska, men det kan också vara väldigt stark vänskap. Det blir en skön och avslappnande dag då du får chansen att vila upp dig ordentligt.

 

Skytten 23/11-21/12

Just nu ser du inte så mycket av din partner som du skulle önska. Det verkar ligga en schism mellan er som gör att det blir lite spänt när ni träffas. Kanske är det på tiden att ni reder ut era problem.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir lagom på alla sätt. Du stressar lagom, slappar lagom är äter och dricker lagom. När kvällen kommer vill du umgås lagom mycket med dina vänner.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det verkar som om någon du känner fyller år. Glöm inte bort att gratta. Du brukar vara ganska förvirrad och ha svårt att komma ihåg dina vänners födelsedagar.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag visar du prov på snabbtänkthet. Du lyckas att hindra en katastrof från att inträffa. Din vän är mycket glad över att du fann dig så snabbt, annars hade både hennes och din helg varit förstörd.

 

 

 

 

 

 

Annons