Söndag 19/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att hinna med så mycket som du vill just nu. Det finns en massa saker inbokat på dagens program, men sanningen är att du inte är i tillräckligt bra form för att orka med allt.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen handlar om val. Du måste lära dig att säga ja eller nej och inte tveka. På sista tiden har du haft väldigt svårt att bestämma dig. Du påverkas starkt av Vågen just nu.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du vill inte vara till besvär och håller dig undan vissa personer som du vet att du har lätt för at reta upp. Tänk på att ingen mår bättre av att sopa menigskillnader under mattan.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag hinner du mycket om du bara organiserar din dag. Du kan göra upp ett schema över vad du måste göra och vad du vill göra sedan gör du ett måste och något kul varannan gång.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen handlar om att vara ledig. Unna dig att slappa och glöm dammråttorna. Om du tycker att de stirrar för uppmanande på dig ska du fly hemmet. Ta en lång skön dag på stan istället.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det blir en riktig bra dag på många sätt. Du är på gott humör och det livar upp stämningen hemma. En vän har ett roligt förslag som både du och din partner vill testa.

 

Vågen 24/9-23/10

Just mu har du inget för att du är så flitig. Allt jobb gör du förgäves eftersom du missar ett par viktiga detaljer. Strunta i att försöka ligga steget före. Unna dig lite ledigt istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du tillbringar dagen med att upprätthålla din bekantskapkrets. Det blir samtal, mail och sms till alla som du känner att du glömt bort. Du har dåligt samvete för att du jobbat så mycket på sistone.

 

Skytten 23/11-21/12

Du är inte så uppdaterad som du borde vara. Använd den här dagen åt att skvallra med dina vänner. Det finn en hel del smaskiga saker som du missat.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du ingen motivation. Det ligger en dålig aspekt i ditt horoskop som berövar dig den mesta av din energi. Du måste försök att hitta ett sätt att peppa upp dig på.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag får du rätt i en viss fråga och det gör dig väldigt stolt. Du trodde faktiskt inte att det skulle gå så enkelt som det har gjort. En person som du jobbar med har problem.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du inser att du har kommit lång på ditt förhållande med en viss släkting. Ni har lyckats med att begrava stridsyxan och det tycker du känns bra. Nu gäller det att ni fortsätter jobba på er relation.

 

 

 

 

 

 

Annons