Måndag 11/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Just nu är du väldigt snabb. Du vet vad du vill, du sätter upp mål och du genomför dom utan att tveka. Din chef är imponerad av hur motiverad du är.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir lugn. Du hinner avsluta ett par projekt som du påbörjat i helgen och det tycker du känns bra. Kvällen slutar tidigt eftersom du är så trött. Du behöver sova ut ordentligt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Måndagen blir ganska lugn. Du hinner påbörja ett par saker, men inte mer än du klarar av. En kollega har privata problem och hon anförtror dem åt dig fast du egentligen inte vill veta något.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag lyckas du klanta till det ordentligt. Du sabbar en vanlig rutinuppgift genom att vara ouppmärksam. Det här resulterar i extra jobb för både dig och dina sura kollegor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Var försiktig med vad du avslöjar idag. Du har lätt att säga för mycket till fel person. En vän hör av sig och vill träffa dig. Det var länge sedan ni sågs.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Ta de varningssignaler du får idag på allvar. Det ligger trubbel i luften för alla Jungfruar. Stjärnorna varnar för både konflikt och känslomässiga svängningar.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen hinner du med att prova på en idé som du har haft. Den faller i god jord och du blir stolt över det beröm som du får. Kvällen ser social ut. Du umgås med dina vänner.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Använd måndagen till att organisera kommande veckor. Du behöver ha en plan för att lyckas med det som du vill uppnå. Du har stora visioner och då krävs det god struktur och hårt arbete.

 

Skytten 23/11-21/12

Du upprepar dig mycket just nu och det irriterar speciellt en kollega. Försök att tänk dig för, både när du berättar historier och när du drar dina skämt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Måndagen blir en bra start i veckan för alla Stenbockar. Du lyckas med en svår uppgift och det gör dig väldigt stolt. En kollega ger dig mycket beröm för din insats.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du ett samtal som gör dig förvirrad. Det här var inte alls vad du planerade så du blir både orolig och arg. Ventilera din rädsla med din partner. Han/hon har kanske några bra råd.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag hinner du prova på att göra en liten men väldigt kreativ uppgift som du har varit sugen på att testa länge. Resultatet blir så där, men du fick i alla fall chansen att prova.

 

 

 

 

 

 

Annons