Tisdag 12/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag ska du undvika att hamna i diskussion, gör du det så kommer du få problem. Stjärnorna varnar för någon slags maktkamp där du förlorar.

 

Oxen 21/4-21/5

Tisdagen blir ganska händelserik på mer än ett sätt. Du hinner få både ris och ros idag. Det börjar med kritiken vilket får dig på dåligt humör. Men dagen avslutas med en komplimang som får dig at må bra.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det blir en lugn och skön tisdag. Du njuter av att umgås med dina arbetskamrater. En person är lite avundsjuk på din popularitet och kan komma med en och annan besk kommentar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Tveka inte att testa något nytt idag. Du kommer att bli glatt överraskad av dina talanger. Ibland har man förmågor som man inte ens själv vet om, utan som man upptäcker av en slump.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under dagen får du chansen att säga till en person precis vad du tycker och tänker. Hur den här personen reagerar beror mycket på vilket tecken han/hon tillhör. Jord reagerar lugnt, vatten bli arg.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag finns det en risk att du råkar undslippa dig något som du borde hålla tyst med. Det enda sättet att reparera skadan är att försäkra dig om att personen som hörde hemligheten håller tyst.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag har du ingen möjlighet att hinna med det du planerat. En mängd smärre incidenter gör att du hela tiden halkar efter i schemat. Du får nöja dig med att bli halvfärdig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Tisdagen bjuder på överraskningar för både dig och en vän. Du inser att du inte vet så mycket som du trodde och din vän får en efterlängtad nyhet av en släkting.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag vill du inte märkas. Du håller dig undan eftersom du inte känner dig på topp. En kollega märker att något är fel och försöker få dig att lätta ditt hjärta.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag får du inte bli arg på din partner. Han/hon vill bara ditt bästa och ibland visar man det genom att kritisera istället för att stödja. Försök att läsa mellan raderna.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du tar inga chanser idag. Du har en plan, och den tänker du följa till varje pris. Det är ovanligt att se dig så här envis. Du har lånat lite karaktär från jordtecknen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Nyckelordet för den här dagen är omtänksamhet. Visa någon som du bryr dig om att du uppskattar att han/hon finns i ditt liv. Det behöver inte vara komplicerat, en blomma och ett leende räcker.

 

 

 

 

 

 

Annons