Onsdag 13/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en ganska annorlunda onsdag. Något bryter rutinerna och du får använda din kreativa förmåga för att återställa balansen. Kvällen blir lugn och skön.

 

Oxen 21/4-21/5

Du vill inte skrämma bort en person som du uppskattar, men som är lite skygg. Försök att låta personen vara ifred och komma till dig istället ör tvärtom.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen blir lugn och skön. Tvillingar födda i början av tecknet kan råka i en mindre dispyt under dagen. Kvällen blir socialt aktiv. Du umgås med dina vänner.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det verkar som du har en hobby som upptar e stor del av din tid. Tyvärr går ditt intresse ut över ditt sociala liv och dina vänner knorrar. Kanske är det dags att hitta en jämvikt mellan din hobby och ditt övriga liv.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du avskyr att få kritik, och nu när du står under en influens av Uranus tar du den särskilt dåligt. När en av dina chefer anmärker på ditt resultat blir rasande. Försök att inte visa dina känslor.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen börjar bra men slutar sämre. Det verkar som du inte klarar av att ta konflikter av något slag just nu. Du har nära till tårarna bara någon säger BU i närheten av dig.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu är du mycket harmoniskt emotionellt och det bådar gott inför onsdagen. Du tar motgångar med jämnmod och låter inget rubba ditt goda humör.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Undvik att äta fisk eller skaldjur idag. Det finns en risk att du blir sjuk annars. Det ligger flera olyckliga aspekter på ditt horoskop just nu så du bör ta det säkra före det osäkra.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir ganska lång. Du börjar tidigt och kommer hem sent. Om det beror på jobbet eller andra incidenter är svårt att säga. När kvällen kommer är du väldigt trött.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Onsdagen blir ganska bra om man bortser från ett par mindre problem. Du hinner med att påbörja ett projekt som du verkligen sett fram emot att få hugga tänderna i.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Våga och vinna är dagens motto. Om du bara kämpar för det du tror på så kan du inte förlora idag. En vän gör en förfrågan som generar dig lite. Du tycker han/hon är för personlig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Tror du att du kan mer än du visar. Du har chansen idag att överbevisa alla skeptiker. Det här är din dag att glänsa om du bara törs. Banga inte ur i sista sekunden.

 

 

 

 

 

 

Annons