Torsdag 14/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

 

Väduren 21/3-20/4

Just idag ifrågasätter du det mesta i din omgivning. Du känner dig vilseledd och missförstådd och nu tar du ut det på alla du möter. Vore det inte bättre att gå till problemets kärna istället?

 

Oxen 21/4-21/5

Idag ska du inte tveka när du får ett bra erbjudande. Visst avskyr du förändringar, men du borde uppskatta potentialen i just det här förslaget.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är ganska stressad just nu. Det finns så mycket som du borde ta tag i, men som du inte orkar bry dig om just nu. Försök att hitta ett sätt att motivera dig själv.

 

Kräftan 22/6-22/7

I vanliga fall är du en mycket omtänksam och familjevänlig person, men just nu påverkas du negativt av Mars och då blir du raka motsatsen i din karaktär.

 

Lejonet 23/7-23/8

Visa inga känslor inför personer som kan tänkas utnyttja dig. Var stark även om det tar emot. En vän till familjen vill att du ska komma på besök i sommar. Han/hon avvaktar ett svar från dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att fokusera dig på ditt arbete. Det är så många tankar som kretsar i din hjärna och du har svårt att komma till ro på kvällarna. Ett gals med varm mjölk kanske får dig att slappna av.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen börjar ganska sent för dig. Antingen försover dig eller så har du ett sent schema. Det innebär att du blir kvar länge på jobbet och att kvällen blir ännu senare. Du behöver vila upp dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är inte den typen som gillar att påta i jorden, men just nu har du drabbats av våryra och en lust att täcka varje öppen yta med blommor. Din partner blir förskräckt.

 

Skytten 23/11-21/12

Det är svårt att vara på två ställen samtidigt så du borde kanske lära dig att planera din dag bättre. En av dina vänner kommer att bli mycket besviken på dig idag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Torsdagen handlar om att knyta samman veckan både på arbetet och privat. Du ser till att avsluta all större projekt så att du ligger bra till inför helgen. Du avskyr att stressa på fredagar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Stressa inte din partner för då gör han/hon precis tvärtemot vad du ber om. Har du dessutom en partner som är ett jordtecken så ber du om problem. Kvällen ägnar du åt hemmet.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu är du väldigt intresserad av heminredning. Du slukar alla tidningar som du kommer över och du tycker det är jättekul att köpa nya saker till hemmet.

 

 

 

 

 

 

Annons