Fredag 15/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir riktig trevlig. Du hinner med att både jobba hårt och roa dig. En vän har kontakt med en barndomskompis och du blir jätteglad när du får höra nyheten.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag vill du verkligen komma hem så fort som möjligt. Du ser fram mot en lång skön och slapp kväll framför Tv. En släkting försöker locka med dig på någon form av släktträff.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu är du inte särskilt social. Du orkar inte med att le och se glad ut eftersom det är motsatsen till hur du känner dig. Du vill kura ihop hemma framför Tv med en bra film.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen handlar om att få och ge uppmuntran. Du får beröm för en insats du gjort på jobbet och du tar med dig den positiva energin hem. På kvällen umgås du med dina vänner.

 

Lejonet 23/7-23/8

De Lejon som ska ut och resa de närmaste dagarna bör varnas för ficktjuvar eller personer som är ute efter er egendom. Håll ett extra vakande öga på bagaget. Annars blir fredagen lugn.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din svarta humor är din största tillgång just nu. Du lyckas att se något roligt i varje situation, hur hopplös den än är. En kollega får dig att trivas lite extra på jobbet.

 

Vågen 24/9-23/10

Du nekar dina vänner en tjänst utan att ha en bra anledning. Tänk på at du spårar flera personer som du egentligen tycker om bara för att du själv är på dåligt humör.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag uppmuntrar stjärnorna dig att var spontan. Om du chansar lite som kommer du att kunna vinna stort. En flirt på jobbet håller på att utvecklas sig till en något djupare relation.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir lugn och utan överraskning. Jobbar du inom serviceyrket kan det bli en konfrontation mellan dig och en klient på eftermiddagen. Du har svårt med människor som är nedlåtande.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Fredagen blir minnesvärd. Du träffar en mycket speciell person den här dagen och det mötet lyser upp hela din värld. På kvällen verkar det som du är bjuden på fest eller ska ut på stan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var på din vakt mot avundsjuka människor. De är ute efter att förstöra för dig. Du har gjort ovanligt bar ifrån dig på sista tiden och det sticker i vissa personers ögon.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Fredagen blir lagom avslappnad. Det är en del att göra på jobbet, men inte mer än att du hinner med utan att stressa ihjäl dig. En vän vill umgås med dig på kvällen.

 

 

 

 

 

 

Annons