Lördag 16/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under lördagen lyckas du äntligen få ordning på ett problem som har irriterat dig hela veckan. Nu kan du luta dig tillbaka och bara slappa. Det blir en härlig helg.

 

Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir ganska jäktig men rolig. Du har många olika aktiviteter inbokade och det gör att dagen går fort. Kvällen ser lugnare ut. Du umgås med någon som du tycker om.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du visar en person lite extra tålamod idag så kommer du att få din belöning. Om du stressar blir dagen mycket mer jobbig än den behöver bli. Ta ett djupt andetag och tänk positivt,

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag vill du ägna dig åt en hobby eller någon utomhusaktivitet. Du sitter instängd hela dagarna så du har ett behov av att få kom ut i friska luften när du är ledig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu oroar du dig mycket för framtiden. Det finns så mycket som du inte kan påverka och det gör dig frustrerad. Försök att inte grubbla så mycket, aktivera dig istället när du ä ledig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du tvekar när dt gäller någon form av beslut idag. Det är inte det at du har svårt at bestämma dig, du vet att ditt beslut kan göra någon du tycker om mycket ledsen.

 

Vågen 24/9-23/10

Om du undersöker fakta idag kommer du få fram en helt annan bild av sanningen än den du har idag. Du inser att du blivit duperad av en person som du ansåg vara din vän.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ekonomin spelar stor roll när du fattar beslut idag. Du baserar mycket av dina val på hur dina finanser ser ut i dagsläget. Tänk på att förändringar kommer väldigt snabbt ibland.

 

Skytten 23/11-21/12

Var inte rädd för att stå upp för din åsikt. Dina vänner respekterar det du säger, men då måste du våga öppna munnen. Normalt är du inte särskilt blyg, den är en sämre påverkan från Venus som ställer till det.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var beredd på förändring idag. Du har tidigare i veckan fattat ett beslut som kommer att påverka långt in i framtiden och den förändringen börjar redan idag.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du oroar dig för din partner som verkar sur och håglös. Hon/han har en svår tid just nu och behöver dina råd och ditt stöd. Som singel är det troligtvis en vän som har bekymmer.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag ser du fram emot att umgås med dina vänner utan vardagens hetsiga krav. Dagen blir precis så avslappnad som du tänkt. Du njuter av at skvallra, fika och mysa.

 

 

 

 

 

 

Annons