Söndag 17/5

01 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Visa respekt för de äldre. De har hjälp dig genom hela din ungdom och nu är det din tur att hjälpa till. Ta dig tid och lyssna på en släkting, även om du upplever hans hennes tjat som urtråkigt.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir mycket kreativ för alla Oxar. Du lyckas med något som du misslyckats med tidigare och det tycker du känns bra. Du får beröm från en vän.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag fattar du dåliga beslut på grund av en sämre påverkan så håll dig borta från alla avgöranden. Om du kan ska du även skjuta upp mindre beslut till en annan dag så slipper du ångra dig efteråt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag njuter du av att vara ledig. Även om du jobbar är tempot väldigt lågt och du kan ägna dig åt att prata med dina jobbarkompisar istället. Det blir en trevlig dag för alla Kräftor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag riskerar du att säga något som du egentligen tänkt hålla hemligt. Merkurius gör dig ovanligt lösmynt så se upp så det inte blir några stora hemligheter som du avslöjar.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag visar du att du är en bra vän. Du ställer upp för en person som har fått alldeles för mycket att göra. Din hjälpsamhet ger resultat och både du och din vän kan njuta av en ledig eftermiddag.

 

Vågen 24/9-23/10

Ta inte på dig skulden för något som din partner gjort. Även om ni lever ihop så är ni två olika individer som måste stå för sina egna handlingar. Söndagen blir mycket omvälvande

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är skyldig någon en ursäkt, men den sitter väldigt långt inne. Det tar emot för Skorpioner att erkänna sina misstag eftersom det visar att du har en brist. Du vill vara bäst i allt.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag är första dagen på resten av ditt liv. Försök att tänka så och begrav det gamla i en riktigt djup garderob. Ditt största problem att du tenderar att älta det förflutna för mycket. Lev i nuet.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du möjlighet att prova på något som din partner tycker är fantastiskt spännande. Visa ditt intresse, men du behöver inte låtsas att du är mer entusiastisk än du är.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen börjar bra och slutar bra, däremellan kan det uppstå lätt kaos när du försöker att ge dig in i något som du inte behärskar. Din optimism är smittsam, men din okunskap påtaglig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Söndagen blir lugn. Du slappnar av helt och känner dig riktigt harmonisk. Inte ens en släktings tjatande kan få dig på dåligt humör. Det blir riktig toppendag:

 

 

 

 

 

 

Annons